Bana da batılı gibi geldi
İzlanda’da baksın sonuçta sistemi bozan o 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBana da batılı gibi geldi
İzlanda’da baksın sonuçta sistemi bozan o 😅
Koca kar haritasında Bi istanbul mavilik kalmış solumuz pembe sağımız toz pembe ah ah İstanbul yaktın beni .
Bölge konusuna yazalım hocam burada arada kaynayabiliyor bu mesajlar
Izlanda 22-23 Şubat için ortalama bana daha batılı gibi geldi öğlene göre sen de bakar mısın ?
Oha harbiden kontrol ne yapmış öyle
Boyle devam ederse olacagi o zaten
O sistemde +144 saatte ECMWF şöyle bir çıktı vermişti.
bu haliyle 50cm yildiz sayariz
Hocam 100 olmaz mı ?
Yazdığın km kadar ise çokta sıkıntı yok demek mi oluyor?
Ha 3 ha 5 dayı, bu trend devam ettiği sürece kendi adıma sevinmeme gerek yok. Son güne kadar hepsini kırpar böyle giderse. En kötü senaryo doğu karadenizi kısa bi tarayıp blokaja bile gitmeyip kafkasa atması olur. 2021 Şubat gibi…
Bu sistemin takibi can sıkmaya başladı. Her güncelleme 3-5 kesiyor bizden bu gidişat korkutuyor
Doğulama trendi devam
Hayırlı akşamlar 🙂❤️
Bir daha ne zaman 2004 2017 vs… gibi siklonik sistem yaşayacağız acaba ?
Balkanlarda kar görmeden erken sevinmemek lazım
MGM son 2 güne kadar koymaz kar ikonlarını İstanbul’un kuru soğuk yeme ihtimali bile varken gayet yerinde tahmin olmuş.
Orta veya doğu karadenizden girse bile dönerek marmaraya kadar etkiliyor yani aslında şu an görece daha çok ya da daha az kar yağışı olacağı için ya sevinç ya hüzün var
Hocam genel korku doğulama trendi biraz daha doğularsa ya günübirlik sistem yaşayacağız blokaja gitmeme riski var
Hocam çünkü denizin dibinde olduğum için sürekli sınırda kalıyom bi türlü olmuyor ve 23 ündeki soğuk kıyı için yetersiz gibi hocam bunu demek istedim
Dostum öncesine neden odaklanmıyorsun 23’üne daha var 10 koca gün. Sana kar yağacak tarih 23’ü değilki zaten
3 metre yağsa neden 4 yağmadı diyecek durumda olanlar var. Değişik…