Bu soğuk işine ne takıldınız ya 🙃
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam bu sistem bozarsa maximum ne kadar bozar bu sefer kesin gekiyo gibi
Kar yağmaz İstanbul’a
-
Kıyı şehirlere hayırlı olsun iç batı olarak kuru soğuğu çekerken sizleri izleyeceğiz bizde
Blokajla beraber gelebilecek bir AB dışında iç bölgeler için böyle olacak gibi hocam maalesef. Keşke daha iyi olsaydı 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En yukardan giden senaryo
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ömer başını çok şişiriyoruz kanka kusura bakma 😅
-
Aynı durumdayım bende 😂 neyse info verme reis
Ömer in sevinçten kendini sokaklara atacağı bir güncelleme
-
Twitter’a girmek gibi bir hata yaptım ve spoilerı yedim 🙂
-
17 18 inde ortalamanın biraz üstünde ana senaryo ondan olabilir gibime geldi
Yok. Dalga geçmek için sormadım yanlış anlaşıldıysa özür dilerim. Ortalamaya kendim bakmadım daha o yüzden sordum 🙂
-
Athena bekliyoruzzz
-
Gfs ana senaryo sıcak çıktı ortalamalarda öyle gece sert dönüş olursa şaşırmayın
Sıcak olan bu mu şimdi ?
-
Yukarı yönlü senaryolar biraz fazla yukarı kaçınca ortalamayı etkilemiş haliyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Daha çok değişir şu anda önemli olan yüksek ihtimalle blokaj alacağımız bu iyi haber ben batılayacağını düşünüyorum gece
Patern doğulamaya daha müsait ama tek güncellemeyle gelmedi tek güncellemeylede gitmeyecek bu yüzden takibe devam. Bu halide çoğu yeri özlediği kara kavuşturur
-
Yağışıda götürdü
Doğulaması = Batı bölgeler için yağışın azalması zaten
-
ÖĞLEN
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. AKŞAM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.