Sahutt gel üle boğazda kar daha başka oluyor. 70 cm falan hiç gerek yok ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Açıkcası bu sistemin süprizlerle dolu olacağı baştan belliydi. Belki de iyimser ihtimalleri düşündüğüm tahminde içime doğmuştu bu süprizler ama bu kadarını ben de beklemiyordum.
01/01/2026

-
+Hey Karadeniz her şey hazır sadece 1 tane kütle lazım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eren arttırdı şiddetini
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Az daha güneye inse örtü yapacak burada
-
Atıştırmaya başladı Eren
-
Anlık Sarıyer, Hamidiye Etfal hastanesi
Watch WhatsApp Video 2026-01-01 at 00.19.44 | Streamablestreamable.com -
Hocam bayrmapaşa için şanssız dendi ama bu kütle aşağıya doğru inmez mi b.paşaya doğru acil cevap hocalarım çok merak ediyorum
Rüzgar uygun değil kütleler yatay hareket ediyor. Eğerki poyraz olsaydı sabaha güney sahiller bile en az 10 cm karla uyanırdı, nasip değilmiş.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 3. köprüdeki kütleyi konumumdan görebiliyorum
-
Kütleler yavaş mı ilerliyor bana mı öyle geldi
Rüzgar yönü etken olabilir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yeni yıla girdikten 1 dakika sonra gfs güncellemesine odaklandık yine ya
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yeni yılınız kutlu olsun