Baya doğuya atacak gibi ortalamaya bakmak lazım
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dek kısmı benzeyebilir 2021 e Athena değil mi hocam
Hocam benim mesajlarımda 2021’e giderseniz o sistemde bir çok kez radar paylaşmıştım. Sistemin başı sonu ortası her yeri çileydi bana 😅😅
Doğu marmara için başkaydı tabi orası ayrı
-
Benzemez çünkü siklon yok bu sistemde
Doğulama trendi olursa blokaja gitmez bu da İstanbul için 2021’den bile kötü bir sistem demek
-
2021 diyagramına döndü iyice
Sonu benzemesin
-
Ecmwf akşam alınmadıysa onu da ben alayım bari
Paylaşım çılgınlığı yaşıyor
-
Sistemin yıldızı ANITKAYA olur
Yer varsa gelelim dayı
-
Martta ne olur Hocam
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Sahiden Manga nasıl 1. olamadı ?
-
hadi tekrar güncellensin ya bağımlı olduk valla billa
Vallahi abi forumdan çıkmak istemiyorum ama bir yandanda iş bekliyor
-
Gece de bende
Bu denklemde sabah 06:30 çıktısını paylaşırken ben;
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
Bir aksilik çıkmazsa akşam güncellemesi bende
Ömer bir tanede sen paylaş
-
Arkadaşlar çok dua ettim Allah izniyle bu sistem 850 hpa -12 -14 gibi görünüyor 500 hpa -40 -45 değerler olabilir İstanbul kıyılar dahil sağlam örtü alabilir ama gaza gelmeyelim neden 3 gün önce modeller radikal değişim verebiliyor geçmişte bunu Şubat ayında çok gördük cografyamız ABD gibi istikrarlı değil hafta sonu atlatirsak kazasız model takibini pzt öğleden sonra adını koyarız bozulma olmaz ise ...
Kış bitmişti Şubat 3. hafta Afrika geliyordu tipiye mi tutuldu bir anda anlamadım
-
Hocam bunun vorteks olduğunu nasıl anlıyorsunuz izobardan öğrenmek için soruyorum
İzobardaki kırılmadan hocam
-
Graupel kar
Sabah uyandığımda camdan duyduğum tıkırtı resmen doluyu andırıyordu...
Futbol konusu ama hazır anmışken bu da sinoptiği