27 Temmuz 2017’den beri böyle bir fırtına görmedim konumumda. Marmara denizi üzerinden bant yakaladık.
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sabaha göre düzelme var biraz yarın sabah için görsel görüntü olsa yine kardır ama trafik sıkıntıya girer
Garantici olursam bu yağışı 170 metre üzeri saf kar olarak kurtarır diyorum. Yaşayıp görmek lazım diyagramda ihtimaller bu vadede bile yarı yarıya
-
1 kaç saat devam eder gibi
İndim abi eve kadar bir şekilde 😂
-
Nereye
Araba içinde bekliyorum abi. Muhtemelen çok yakın bir yere düştü ışık ve ses kuvvetliydi.
-
Yıldırım düştü
-
Ben ilk defa bu kadar şiddetli rüzgar ve yağmurun aynı anda denk geldiğine şahit oluyorum. Arabada görüş çok az sanki tipi var.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfs bayıldı

Ben de bayılacam az kaldı
-
Sistem rayına oturdu 2 günün üstüne çıkabilir karlı günlerin sayısı
Ben de böyle düşünüyorum hocam

-
9 Ocak sabah şartlar iyileşmeye devam ediyor.
-
Gözler kapanmak üzere ama indir gelsin takipteyiz kanka Athena
-
Sabah ECMWF

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
UKMO 120/144
-
Modellerin son saatleri bize bir şeyler anlatmak istiyolar sanki...

-
Ecmwf ara güncellemeyi 12-14 ocak için beğendim. Her güncellemede azor iyileşmeye devam ederse çok daha iyi bir sistem alabiliriz. Ecmwf ısrarı güzel