GEM diyagramı
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sakin takip etmek lazım bu dönemi. Diyagramda ilk defa soğuk konusunda yakın vade kararsızken orta uzun vadede senaryoların mutabık olduğunu görüyorum.
Önce şu 17’si çözülsün 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 😁
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akşamdan çok daha iyi bir diyagram, çoğu senaryodan blokaj desteği gelmiş.
Ortalama iyice düşmüş ve yukarı yönü senaryolara neredeyse elveda etmişiz.Devamını uyumayan biri paylaşar. Sabah uyandığımda aynı istikrarı görmek istiyorum
-
Çok iyi senaryolar var cidden telefondan hepsini atmam zor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2017 hatta 2004 ne güzel senaryo bee 🥶
-
Şu soğuklarla DEK almak 😶
-
ECMWF'den fena bir dönüş gelmiş
-
Eline sağlık dostum Athena
-
Şefim bize ne hazırlıyorsunuz ?
-
5 tane iyi senaryo varsa 10 tane kötü senaryosu bar sabah bişe çıkıyo havalara uçuyorsunuz akşamki güncellemede depresyona giriyorsunuz aynı döngü her güm devam ediyo fikrim İstanbul’a son kar yağışının olduğu yönündeydi bu kadar ha olur da yağarsa benim içinde güzel olur hepimiz kar sevdalısıyız
Peki
-
Açılırsa ben paylaşamayacağım, müsait bir arkadaş devralırsa sevinirim
-
Saadet her yere uğruyor . Gerçek saadetin olduğu Trabzon hariç 😂
O zaman Saadet Trabzon'dan çıkmalı
-
sistemi avrupaya atamayacagini fark edince ecm dukkani kapamis
Ofisi kapatıp sunucuları GFS'ye devrediyorlarmış