Açılırsa ben paylaşamayacağım, müsait bir arkadaş devralırsa sevinirim ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Saadet her yere uğruyor . Gerçek saadetin olduğu Trabzon hariç 😂
O zaman Saadet Trabzon'dan çıkmalı

-
sistemi avrupaya atamayacagini fark edince ecm dukkani kapamis
Ofisi kapatıp sunucuları GFS'ye devrediyorlarmış
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En alttaki kral içimizde biriyse selam versin
( ECMWF X hesabına gelen yanıtlar )
-
-
-
ecmwf vermezse sıkıntı
Hiç bir şey veremedi

-
Sıkıntı yok,aman abilerim olmasın da..
Bir duyguyu,fikrimizi hepimiz buralara,bir yerlere yazarız.
Az hoşgörü ile birlikte devam edelim
Herhangi bir sıkıntı yok abi. İkimizde birbirimizle fikirlerimizi paylaştık

-
Hazırsanız sezonun en önemli ECMWF güncellemesine başlıyoruz...
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
wetterzentralede kontrol ediyorum oradada başlamadı
-

Ama ECMWF pek oralı değil beklemedeyim

-

-
Şu kontrolu gif yapın yaw azorun ikinci yukselimi ile bir atak daha geliyor efsane görüntüler 1992 aynısı
Halledicem abi
-
Önümüzdeki sistemde baba kar alacak vs deseydim burda kalabilir miydi yani ?? Hadi ama gerçekçi olun biraz ayrıca zaten bir tahmin yapacağım zaman oraya yazıyorum genelde .olumsuz bi yorum alınca hemen yükselmeyin trol falan denmiş bide güleyim bari, ayrıca aynı espri 2. Kez yapılınca komik olmuyo bilmeni istedim
Birincisi profilinde Mersin yazdığı için gerçekten dönüyorsun sandım.
2) Troll demedim
3) Herkes bir veri paylaşırken ve bu verilerde kar ihtimali var iken. Tamamen hislere dayalı bilimsellikten uzak bir şekilde İstanbul bölge konusuna ''son kez kar gördük bu sene İstanbul'da'' yazamazsın.
Eğer anladıysan olumlu veya olumsuz yazmanla ilgilenmiyorum. Verini paylaştığın sürece benim için sorun yok. Bil istedim

-
ecmwf vermezse sıkıntı
El mecbur verecek ben paylaşıyorum