İzlanda rezil ettin güzelim sistemi, değişir umarım
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Milyon dolarlık süper bilgisayarları tebrik ederim ne kadarda birbiriyle tutarlı çıktılar veriyorlar üst üste 😎
-
Her güncelleme değişikliğe alışkındık ama bu kadar kısa sürede sürekli değişen ortalama görmemiştim. Bu model zaman geçtikçe geriye gidiyor sanki.
Sadece bu değilki ECMWF’inde ortalaması çok hızlı şekilde bozuyor. Önümüzdeki sistem için benim gözümde son kurşun yarım saat sonraki ecmwf güncellemesi. Bu arada Eren tekrardan tebrik ederim 🫡
-
Ortalama gerçekliğini tamamen yitirdi artık
Neyse, ay sonu takibine geçip bir kazıkta orada yedikten sonra iyice soğuyayım meteorolojiden 😅
-
GEFS fena bozmuş…
wriscuttern hiç takip etmiyorum bile gereksiz efor ben ay sonuna odağım
Hayırlısı. Önümüzdeki sistem için tahminin başarılı olacak sanırım 🫡
-
mehmet civan tutmaya başladı abi Sarıyer’de Eren
Bu kütleleri ne zaman kadar kar olarak almaya devam ederiz acaba ?
-
Zincirlikuyu yoğun bir kar başladı
-
bi tekrar toplaşın bakayım şuraya
Herkes gider ben kalırım abi
-
Yağış hafifledi ama kar olarak devam ediyor bu sistem özelinde ilk defa oldu bu durum
-
Şubat ayı bittiğinde kar yağışlı gün sayımız kaç olacak acaba 🤔
-
Sabah göre güzel tabi ona bişey demem ama mükemmel de sayılmaz tabi mükemmel anlayışına göre değişir öznel yargı sonuç olarak 😂
Yerde 3cm kar bana göre mükemmel
-
Maalesef değil 2 günlük sistem olur gibi duruyor
Sabah bu da yoktu şöyle geleceğine emin olsam tamam derim