Sarıyer gene boşlukta kalmış sağlı sollu
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
kutleler 2 saat once girseydi super dide kutle geldi sicaklik yukseldi
Yapacak bir şey yok abi kütleleri görünce keşke 1-2 derece düşük yaşayabilseydik bu sistemi diyor insan. İnşaallah bu cümleyi tekrar kurmak zorunda olmadığımız bir sistemle bitiririz bu kışı
-
Yalnız kütleler ağır ilerliyor. Yağışı kar olarak alam yerler coşar bu sistemde
-
En son 2022 Mart sisteminde böyle olmuştu. Yağmur yağar gibi kar yağıyor.
-
0 rakımda yağış zar zor kara dönmeye çalışıyor
-
dusey hareket var bir anda tepenizde kutle olusur denizden gelmesine gerek yok. hortum bu
MGM radara bakınca var abi o kararsızlık
-
Ben yatayım muhtemelen uyandığımda ya kütlelerin etkilerini görürüm ya da direkt kendilerini ❄️
-
Beşiktaş’ın yeni transferi Elan Ricardo saat 04:10’da İstanbul’da olacakmış
-
Sıcaklık ve yağış uygun gibi ama uykuyla çakıştı olmaz ki böyle
Çok zor. Bir de sabah 8’de kalkmam lazım kütlelerde çok ağır hareket ediyor. Ben uyuyakalırım muhtemelen 😴
-
evet suan kutle var zaten kar gozukuyor ilkerli kaca kurayim deyince ben orada sasirdim zaten suan daha uygun. sariyer farkli bi yer
Ranzanın üstünden baktığımda gördüğüm minik tentenin üzerindeki beyazlamayı görünce şaşırdım abi. İçimden bir his bu sistem Sarıyer için öncekinden daha iyi olacak diyor 🫡
-
Gel de tekrar uyu şimdi şu radarla, kütleler sapıtmazsa yönü ben
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gece diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Uyandığımda göz yanılsaması sandım ama değilmiş. Çok ufak bir kütle araba ve çatılarda hafif beyazlama yapmış ve şu an usul usul kar yağışı devam ediyor.
-
Bizim bi salih vardı trol onun yerine geçebilirsin
Salih unutulur mu be 😅😅
-
Gfs akşam sıcak çıktı olabilirmi bakan oldumu acaba
Ortalama hala iyi abi güzel senaryolar var diyagramlarda, takibe devam…
-
Tek modelle böyle tahminler yapılıyorsa o zaman bu gibi kişiler günde 4 kez tahmin yapsınlar nasıl olsa modeller günde 4 kez güncelleniyor her güncellendiğinde tahmin yapsınlar
Bir tane troll hesap açıp ben yapayım bari herhalde zevkli oluyorki yapıyorlar. Benimde eğlenmeye ihtiyacım var 😂