Daha olan biten bir şey yok perşembe akşamına kadar en geç cuma gününe kadar belirsizlik devam ediyor cuma günü bu işe son nokta konur.
Forum ortamına bakarsak Avrupa karabatak olmuş bizede haftaya 20 30 dereceler gözüküyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDaha olan biten bir şey yok perşembe akşamına kadar en geç cuma gününe kadar belirsizlik devam ediyor cuma günü bu işe son nokta konur.
Forum ortamına bakarsak Avrupa karabatak olmuş bizede haftaya 20 30 dereceler gözüküyor.
Ondan ziyade gerçekten bilen kişiler yorumlarsa takip eden insanların şevkleri kırılmaz
Yoksa 5 senedir burdayım hala 2 yıldız gözüküyor mevzu yıldız değil bazı kişiler biraz heyecanlı maalesef :))
Heyecanlı olanlar var onları anlıyorum ben de bu forumda onlar gibiydim bu yüzden onlara lafım yok. Ama bilerek olumsuz yazanlar, olumsuz bir durum olduğunda gelip yazanlar var. Onların art niyetli olduğunu düşünüyorum. Olumlu bir çıktı görünce bile şu şöyle bu böyle olmalıydı yazanlar vs…
Hayır neye art niyet, onuda anlamak zor ?
Ya bir güncelleme ile sistem nasıl Avrupanin oluyor öğlende sistemi bize indiriyordu ozaman sistem bizdemiydi
Gel de anlat…
20 Şubat sonrası sıcak dalga gelebilir
İnşaallah 40 derece olurda bildim diye sevinirsin ortalıkta
Model konusu belli bir rütbe üstüne açılmalı 🙂
Sistem avrupanin gibi gozukuyor artik
Tamamdır orta vadedeki bir sistemi boşuna takip etmeyiz artık 😂
Izlanda Ecmwf yakın vade için güzel gelmiş bir bakabilir misin ?
Yalnız Beykoz üzerindeki kütle çok ağır hareket ediyor. Eğer yağış miktarı buradan göründüğü gibi güzelse birikim olmuştur yükseklerinde
Akşam güncellemesi 5-10 cm arası arası vermiş
Hangisine ?
Yine baba hasret yine bana hüsran var sistem olmadı:(
Ooo hoşgeldin ! Olumsuz veri gördüğü gibi boş yapmaya gelen adam 🙃
Beykoz yüksekleri sağlam bir kütle yakalamış. Sarıyer klasik sıcaklıklar kar sınırına yaklaştığı gibi kütleler sıyırmaya başlıyor. Hazır arabaylayken Sarıyer’e kütle vursa giderdim yükseklerine
Eline sağlık Athena takip edemedim ama edilecek bir şeyde yokmuş 🙃
Ömer im tatili kısa tut bak son saate 😅
Leventte araba üstleri ve yol kenarlarında kar tutup erimiş hafif kalmış bazı yerlerde
Abi eline sağlık çok teşekkür ederim açıklayıcı anlatımın için CAN 🫡
Dediğin gibi abi karadenizdeki ab oluşumları piyango bize çıkmadığı sürece izobarları dağıtarak, garanti DEK oluşumlarınıda bozuyor.