Takipteyiz abi eline sağlık şimdiden Whisper
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sistemi çok net hatırlıyorum. Hatırlarsınız o sıralar 21.12.2012’de kıyamet kopacak söylentisi vardı. Her zamanki gibi kar yağıyor diye heyecandan yerinde duramayan bi çocuktum annemden gizli dışarı çıkıp kardan adam yapardım balkonda, arabaların karda kalması bile zevkli geliyordu o zamanlar.
Gene balkonda gizlice kardan adam yaparken kıyamet söylentisi aklıma geldi. Böyle bir şeyin yaşanacağına inanmasamda çocukluk işte o gün kardan dolayı trafikte oluşan kaos belkide ilk defa beni ürkütmüştü, bir süre boyunca sadece yolda arabasını iten insanları, arabasını bırakıp evine gidenleri ve o arabalardan inen küçük çocukların anne babalarına kartopu atarken yaşadıkları heyecanı izledim. Tam bu esnada babamın aşağından bana seslenmesi ile tekrar dünyaya dönmüştüm, o an bana kızacak sandım ama babam “ Ne yapıyon len orada, aşağı getirde büyütelim şu adamı” demişti 😅
Karda adamımı alıp koşarak yanına gitmiştim güzel anılar biriktirdiğim bir sistemdi ❄️
-
selamlar millet nerdesiniz pazar diye bu kadar uyunurmu

İyi pazarlar abi. Gece uyku tutmadı ben de sabaha karşı emirganda yürüyüşe çıktım. Uyku falan derken anca kendime gelebildim

-
Hayırlı akşamlar yayını kaçırdınız gene
Abi ben bir ara uğradım ama iş güç falan derken hiç odaklanamadım yayına, kapattım.
-
Güncellemelerde 2021 Şubat hissiyatı var. Bi avrupa bi biz derken diyagramda orta vade %70’leri görmüştük.
-
2017 Godzilla öncesi Ecmwf'de bir senaryo İstanbulda 850hpa'da -28'e inmişti.
Bunu sadece ben hatırlıyorum sanıyordum

-
Efsane indiren senaryolar var

-
Deprem gibi öncü sistemler ana şok sisteminin habercisi

Benzetme çok hoş olmadı hocam ama her sistemde bir öncekinden daha iyi gittiğimiz doğru

-
Godzilla öncesi öncü sistem olabilir

İçimde aynı his var hocam yazmak istememiştim

-
Akşama Afrika

verdiğin tarihin arkasında durucan olmaz öyle

-

Sen bi konu aç bari kanka

-
Geçtiğimiz sistem svalbard adasından kopup gelen paraziti 144h da çözebildi 144h a gelene kadar sistem az sitem etmedik biliyorsunuz ahahahaha ama şöyle denemeler görmek mutlu ediyor tabi
Kesinlikle hocam şu görüntüyü GFS son 48 saatte verse bile temkinli yaklaşırım

-
5 günde efsane de olur çerez de son 24 saate kadar beklemeye devam
Hele işimiz GFS'ye kaldıysa

Bakalım kendi senaryoları ve diğer modeller ne diyecek. GFS 2 güncellemedir bu tarihlere salınım veriyor. İşin tuhaf yanı ana senaryo salınım vermezken daha fazla senaryo sistem gösteriyordu, sabah ana senaryo sistemi verince senaryolar daha sıcak çıkmştı. Diğer modellerden destek beklemek için önce GEFS tarafından bir ışık yakılması lazım.
-
Bu neymiş ya...
-
384 falanda değil he 200'lü saatlerde