Bugün Sarıyer ve a*ed maçına gittim, son dakika elimizden kaçtılar. Çok daha üzgün gönderebilirdik buradan, bir dahaki sefere inşaallah ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Muhammed Ali doğum günün kutlu olsun 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
+Hey Karadeniz her şey hazır sadece 1 tane kütle lazım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Etki olarak 2015’den iyi değildi ama ben de bıraktığı anılar çok güzeldi ❄️
Bazı anları yaşarken, ileride müthiş bir anıya dönüşeceğini hissedersiniz. Benim için 1 Ocak 2026 gecesi tam da bu şekilde başladı ve bitti.
-
Kuzeyden destek geliyor kütlelere
-
İnce taneli. Arada tipi şeklinde yağıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arşivlendi
-
Yagıs konusundan durumumuz nedir hocam
ICON beklentisine göre akşam saatlerine kadar hafifleyerek devam eden bir yağış var. Ama siklon rotasındaki ufak bir değişim ile yağış türü ve süresi değişebilir. Bu yüzden en doğrusu radar üzerinden takip yapmak. Fazla garantici konuştum 🤓
-
Beklediğimden erken ve hızlı bir geçiş oldu. Muhtemelen ab rotası modelin gösterdiğinden bir tık daha iyi geldi 🙂
-
50 rakımda kar başladı. Su oranı yüksek lapa lapa yağış var.
-
Aynı anda yazmışız hocam Hava Tahmincisi. Beklentimiz benzer sayılır
-
Yarın kar yağar mı hava da da olsa
Bu ihtimal var, iç ve yüksek kesimler ufak bir örtü alabilir. Alçak kesimlerde sulu kar beklentisinde olunabilir. AB konumu biraz daha doğulu olsaydı daha fazla yer kar potasına girerdi.
-
Bizi bir salmadın be Izlanda
-
Ecmwf ye benzemeye başladı her zamanki gibi
Bu sene böyle, modeller en olumsuz senaryoda toplanıyor. Model takibi bu kadar yoran bir kış hatırlamıyorum.
-
0 rakımda 5 cm kar görülse yeter tatmin eder bizi
Benim açımdan bu ihtimal 0.