wriscuttern tarafından yazılan gönderiler

Serdal Adalı az önce Osayi transferinin askıya alındığını açıkladı.

Serdal Adalı: "Osayi’nin babasının son anda değişen anlamsız istekleri nedeniyle transferi durdurma kararı aldık."

Serdal Adalı: "Konuştuklarımızın haricinde hiçbir talebe 'evet' demem."

Gelişi ileri bir tarihe ertelenmiş. Evet dediği teklife geri dönmesi halinde süreç tamamlanacakmış

Bunaltıcı günlerden sonra püfür püfür poyrazla serinleyeceğiz. Yağış durumu iç açıcı gözükmesede gün içinde yağış bırakabilecek kütleler olma ihtimali mevcut, radarı takip etmek gerek ancak tekrarlıyorum ihtimaller düşük.

Meteorolojinin yayınladığı uyarıları dikkate alarak haftasonu planı yapılmasını tavsiye ederim. Uyarılar doğrultusunda muhtemelen vapur seferleri aksayacaktır.

Beklenen Meteorolojik Hadise

29.06.2025 Günü Batı Bölgelerde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!

Başlama-Bitiş Zamanı

29.06.2025 12:00 - 29.06.2025 22:00

Genel Durum

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazar) Marmara ve Ege bölgelerinde rüzgarın, kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) ve Ege'nin kıyı şeridinde yer yer hamleli fırtına (70-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Oluşması Muhtemel Riskler

Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar

Bu arada Skew-T analizleri üzerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İlerideki sistemlerde özellikle kış aylarında işimize yarayacak analizler yapmayı hedefliyorum. Şimdilik bu kadar iyi günler, iyi pazarlar Selam

Beşiktaş'ta Svensson - Masuaku 👋

David Jurasek (24) zorunlu olmayan satın alma opsiyonu ile kiralık olarak Beşiktaş'ta ✅

Osayi Samuel (27) yıllık net 1.7 milyon euro maaşla Beşiktaş'ta ✅

Bekleri hem gençleştirdik hem de atletizm seviyesini arttırdık. Bonservis ödemeden 2 transfer bitirniş olduk. Yönetim iyi iş çıkardı...

Özellikle Jurasek hiç basına düşmeden transferi yapılmış oldu.

Ligue 2’ye düşürülen Lyon’un kadrosu 👀

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bakalım bizim lige düşen olacak mı ?

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hayatımda gittiğim ilk basketbol maçıydı ortam çok güzeldi hala kulaklarımda o tezahüratlar. Bu maç özelinde 1 bilet alana 1 tane bedava gibi bir şey vardı babamla gitmiştik

Şu maçtan beridir salona gitmiyordum mesela. Gerçi bundada nerede olduğumun farkında olmadığım yaşlardaydım 😅

Dusan Alimpijevic benim gibi kaç kişiyi tekrar basketbola kazandırdıysa kârdır 🫡

Bütçe farkından doğan oyuncu kalite farkı bir gerçek ama her maçtan sonra işin bu muhabbete gelmesinin (bir kaç mavi tikli hesap tarafından) oyuncularımıza saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Evimizde gereken mücadeleyi gösterdiğimiz için takımımla gurur duyuyorum, maç sonu kazansada kaybetsede alkışlayacağımız bir mücadele gösterdiler ve biz de hakettiklerini verdik. Her geçen sene üstüne ekleyerek ve bütçeyi doğru kullanarak Beşiktaş’ın ve taraftarının tekrardan basketbol kültürüne ısınmasını sağlamak yönetimin futboldan sonraki ilk hedefi olmalı.
    Efes maçından sonrada kazan veya kaybet aynı bütçe muhabbeti benzer hesaplardan yapıldı bu Fenerbahçeye özgü bir durum değil.

Futbol baskete göre süprize daha açık bir oyun. İç saha avantajları, önemli oyuncularının eksiklikleri, bir şans golü. duran top şansları vs.. bir sürü farklı durumda skor bulabiliyorsun. Ve ülkemiz genelinde daha oturmuş bir kültür olduğu için herkes takımlarının büyüklüklerinin farkında ve ona göre oynamalarını ve transfer yapmalarını istiyor.

Ayın 23'üne kadar olan süreçte haziran ayı normallerinden 2 kez sapacağız. Önce cuma ve cumartesi bunaltıcı sıcak ve nemle boğuşacağız. Cumartesi gecesiyle beraber başlayan süreçte, pazartesi gün boyunu kapsayacak şekilde serin kalacağız. Gündüzleri poyrazın etkisiyle sıcaklık bunaltmayacak gece yürüyüşlerinde ise ince bir hırka almak kimileri için fena bir fikir olmayacak gibi duruyor.

Çağdaş hoca gençlerle oynamaz pek ama. Piatek’in arkasıında iyi bir yedek forvet olur. Ztk maçlarında ve rotasyon yapılan lig maçlarında oynama fırsatı bulur.

Piatek satılmadı mı ? 11 milyon euroya bir arap kulübüne yazıldığını görmüştüm