Thundersnow ![]()
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İstanbul tayfaya ithafen...
1 hafta boyunca kuzeyimizden kayıp giden kütlelere bakarken dinlemelik.
-
Tepemizden kayıp giden kütlelere bakmayın. Şu an böyleyse yılbaşında nasıl olur ?
-
-
Eren i ilk defa bizi iyimser senaryolara gömerken görüyorum 👀
-
Kısa süreli kar geçişi oldu.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sistemin birazcık batılaması yağışlarda artışa sebep oldu. Diğer modeller ve senaryolardan destek şart
-
o karlı göstergeyi nasıl yaptın
Ekstra bir şey yapmadım belki premium özelliğidir.
-
ICON’un 24 saat sonrası gösterdiği hiç bir şeyin önemi yok benim için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Radar güzel
-
Yılbaşı sistemini atlatana kadar model takibini bırakıyorum. Kar ihtimallerini sınırlı alan modellerinden takip ederiz 🫡
-
01/12/2025 🌈
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kış nasıl başlarsa öyle gidiyor. Bu paternden 5 cm bile kar çıkaramazsak iyice umudumu yitirmeye başlayacağım.
Kar bir daha yağmaz olarak algılanmasın mesajım. Zaten her çıktıya (iyi-kötü) temkinli yaklaşıp abartılı tepki vermiyorum ama bundan sonraki sistem ihtimallerine daha temkinli yaklaşırım. Bu durum ister istemez umutsuzluk yaratıyor.
-
Kış nasıl başlarsa öyle gidiyor. Bu paternden 5 cm bile kar çıkaramazsak iyice umudumu yitirmeye başlayacağım.