ilk yarı başlıyorum 2. yarıyı sana salarım müsaitsen Athena
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Sarıyer bugün aldığı kütleleri dün alsaydı çoktan örtü yapmıştı
-
A Spor’dan enstantaneler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
21-22-23
Şöyle güzel bir cepheyle kar alsakta DEK falan eziyet çekmesek 🤤
-
Zaten yağış kky ye döndü İstanbul için kar bu kadar mış neyse az da olsa görebildik güzeldi bence e o zaman artık kış bitebilir
Acele etme daha model takip ediyoruz 🙂
-
Hocam bu akşam gece yine kar ihtimali var mı
Hocam GFS verisine göre alçak kesimler için 10 Şubat günü tekrar kar ihtimali var ama soğuma güçsüz, bu yüzden saf kara dönmez. Tutma vs.. yaşanmaz alçak kesimlerde
-
En azından GFS gibi bahar getirmez. 360 saatlik çıktı nasıl acaba ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağış yağmura döndüğü gibi bant yakalamış Sarıyer
-
Arkadaşlar neden ağlama olayına geçtiniz konu açtık boşuna mı açtık
Konuyu takipteyiz abi ama model öyle bir bozmuşki yazmadan duramadım
-
2 güncellemede istikrara bağlayı bu vadeden Avrupa’ya getirirse helal olsun 🙂
-
Dün geceyle benzer bir senaryo izlemiş GFS sabah, Avrupa soğuk ve kar yağışlıyken biz de yüksek etkisiyle ısınıyoruz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nereden nereye geldi gene diyagram geceyle bile arasında dağlar kadar fark var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 10 Şubatta belkide sezonun son kar yağışını görme şansımız var. Şu sıralar konumumda kuvvetli yağmur var
-
93 harbi hocam o kadar kar yağıyor diyorsun görüntü eklemiyorsun. Çekme şansınız varsa ekleyin, ben de kar göreyim biraz 😄