Sıcaklıkta iyi düşmüş, 15-20 dakikalık bir yağış gelse tutar muhtemelen mehmet civan
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam bpaşa çok güzel yağış aldı 4-5 cm örtü oluştu
Valla bayrampaşaya kar yağıdıysa senin hatrına
tadını çıkar
-
sariyer biraz oyle wriscuttern dek konusunda lakin sansli oldugunuzdada en ucta oldugunuz icin en guzel konumdasiniz. sariyer benim uzun zamandir takibimine gore ya hep ya hic. misal saglam bir vortex de ve ab li sistemde en sansli kesim sariyer
2021 vorteksi güzeldi benim için Şubat sistemini tek başına fiyasko olmaktan kurtarmıştı 2 adet sağlam kütleyle. Keza 2021 Ocak sistemide karayel-yıldız yönlü DEK'lerden muhtemelen 2 tane falan vurup gece hazırdaki örtünün üzerine 5-10 cm daha eklemişti. 2022 vorteks saatlerce dibimizde döndü durdu, sabahtan akşama uzaktan gürlemeleri duyup akşam olduğunda kara kavuşmuştuk.
Ama onun dışında gelen sistemlerde Beykoz yıkılırken uzaktan izlemekle yetiniyorum kaç yıldır. Sarıyer DEY sistemlerinde hep bir şekilde yağışı yakalıyor ama iş DEK olunca şanssızlık bir türlü kırılmıyor. Gerçekten en son ne zaman sağlam bir DEK bandı yaşadım hatırlamıyorum. Fakat atmosferle tripleşecek değilim beklentimin en baştan beri düşük olduğu bu sistemi yaşarken bir diğerini takip etme heyecanı bile motive edici
-
mehmet civan dek yaramıyor abi be ve ayrıca foruma girene kadar kendi konumu şanslı sanardım deklerde ama değilmiş
-
Kütleler önce anadolu yakasına sonrada şehrim batısına organize olmaya başladı. Bu sistemi konumum adına kapattım. Gece güncellemesinde görüşmek üzere 🫡
Ben foruma geldiğimden beri Sarıyer DEK sistemlerinde yokları oynuyor, alıştırdı artık -
Libya'dan sıcak geliyor keşke 14 Şubat sonrası lehinize olsaydı malesef bozdu dünden beri
Olumusuz veri geldi sanada gün doğdu yaz bakalım
-
Vezir-Rezil diyagramı
Tam olarak bu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Öğlenden daha umut verici bir diyagram bence
-
Eline sağlık şimdiden mustafa28 indir bakalım 😎
-
Sizlere ayıp olmasın diye takip ediyorum
Ben radarı bıraktım abi camdan takip ediyorum
-
Şu boğaz hattı en son hangi sistemde güzel bir DEK bandı yakaladı hatırlayamıyorum bile ?
-
İstanbul için ilçe bazlı veya şehir geneli gün tatil haberi gelebilir bence
Anlık örtü yaptığı anlarda trafik kilitlenebiliyor.
-
Sisin oralar nasıl kar var mı yerlerde
Fotoğraf attığım an tutmuştu sonrasında eridi. Şu an hafif sulu kar var
-
Hocam bizim konuma başka sarı kütle falan gelir mi bu akşam gece
Radarı takip et, karadenize bakılırsa gece boyu şanslı konumlarda yağış var
-
Bayağı yağdı ama çatı ve araç üstleri tuttu sadece hocam sıcaklık yetersiz diye mi tam tutmuyor
Bu sistemde beklentin en fazla bu olmalı, yağış anında örtü oluşabileceğini söylemişti zaten hocalarımızda.