wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Etkili bir kütle var Sarıyer’de bu hızda devam ederse araba üstlerinde beyazlama olur
-
cografyaciburak hocam NAO'da değişim neredeyse yok. AO'da güzel geldi gene sizin yorumunuz nedir
-
-
Bugünün en etkili yağışını alıyor konumum şu an. Kısa sürelide olsa orta-yoğun kuvvette yağdı
-
İstanbul radarı çok sağlam biz Zonguldakta saatlerdir güneşleniyoruz. Üstelik bizim üst seviye yani 500hPa daha sağlamdı.
Anadolu yakası güzel yağış aldı
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Endeksleri bekliyorum ben de
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Teşekkür ederim hocam deniyeceğim şimdi yüklemeyi.
YouTube daha kolay geliyo bana hem daha kalıcı
-
10-11-12'sini çözsün önce. Uzun vade kırk takla atar daha. Ama evet uzun vade ciddi bozulmuş.
Bu da ECMWF hocam
GEFS'te sabah aşağı yönlü senaryolar -10 altına inebiliyordu. Hala büyük oranda kararsızlık var +10/-12 arasında.Takibe devam...
-
GEFS'te bozulma var
-
Efsane yağıyor şu anda video nasıl atabilirim buraya ?
Hocam ya youtubeye yükleyip liste dışı yapıp linki bizle paylaşın ya da buraya yükleyip link yollayın
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamablestreamable.com -
wriscuttern sağlam yağıyor
Yağmadı valla hiç tek tük atıyodu yazdığın ara
-
Sinan abi sanki 2021 Aralık benzeri olacak gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Olmaz inşaallah. Kış bitti deriz bu sistem kaçarsa