Sinan abi sanki 2021 Aralık benzeri olacak gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Olmaz inşaallah. Kış bitti deriz bu sistem kaçarsa
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan abi sanki 2021 Aralık benzeri olacak gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Olmaz inşaallah. Kış bitti deriz bu sistem kaçarsa
20.00 24.00 arası yoğun kar yağışı alabiliriz
Sarı kütle ile graupel görme ihtimalimiz yüksek
1-3 cm arasında tutabilir
Sıcaklık sorunu olmazsa modeller akşam ve sabaha karşı iyi yağış gösteriyor. Yüksekler için sistemin kaymağı orada olabilir
Güneş yakıyor. Dün buraya attığım video harici güzel bir kar geçişi olması Sarıyer’de
Örtü yapan yer yok galiba
Babam Başakşehir tarafından gelirken tutmuş oralarda diyordu
Dek diyince en şanssız konum Sarıyer son yıllarda bu sistemdede bu şansı kıramadı
İyi tarafına odaklanırsak iki ana model 10 gün sonrası için soğuk akışında hemfikir
GFS 10-12 şubat içinde soğuk akışı ile destek vermiş bir şeyler çıkar belki oradanda ?
Sizin orada kaç yıldız var ki ?
Ben bir sürü görebiliyorum buradan
Niye ediyor hocam ya sabah uyandığımda örtü görme ihtimalimiz 0 a yüzden çok daha yakın mı peki??
Hocam sistem öncesindede söylendi daha çok anlık örtüler bekleniyor alçak kesimlerde
Ufak bir yürüyüş yaptım mis mis hava
Kütleler sıyırmasa gece biraz yürümek isterdim karda 😑
Arnavtkoy şile Sarıyer foto video bekleriz
Kütle yok ki la, bekliyoruz
ChatGPT cevabı Sinan Eren Iskandinav YB
Böyle yorumlar yapmaya çekiniyorum artık
Olumsuz yorum görünce troll damgası yapıştırıyorlar direkt. Ayrıyetten 2021 Aralık sistemi çok potansiyelliydi. Sonrasında güzel bir kış geçirdiğimiz için kafamdan silinmiş, bu ihtimali hatırlatman tedirgin etti beni