Balina, ayı, godzilla ne demek isterseniz
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
En heyecanlı yerinde stop etti :D

-
Graupel ile tuttu bazı yerler
-
geçen denizler de eskisi gibi ab patlamıyor diyen arkadaşlarımız vardı bu sinoptik ile ege çalışır
Ben ve Athena bir çok kez yazmıştık başka yazan olduysa görmedim hocam
-
şuan ki ne ki ? kovaladığımızı alırsak 1 gün önceden okullar tatil olur yağmadan.. o derece güçlü bir sistem kovalayacağız.
Amin abi

-
Kar yağarken sistem takip etmek

-
Benim için 2024-25 kışı an itibarıyla son 2 yılın en iyi kışı
-
Kütle henüz giriş yapmadan hafif kar yağışı başladı konumumda
-
Kar atıştırıyor

-
Karadeniz açıklarında bir kütle oluştu boğaza doğru ilerliyor gibi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Devamını da ekleme edeyim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi 360 saatlik kar haritasını atabilir misin ?
Bir de GEFS tüm senaryolar kar haritasını ?
-
Hayırlı sabahlar buz gibi bir soğuk var dışarıda saba 2-3 kky-kar tanesi gördüm
-
Dedim ne oluyor
216 saatmış bende 72 saat sandım
Abi telefondan son kısmını paylaşayım dedim sadece
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
7cm e razi degilsin yani oylemi
suan bolgemdeki kosullari bilmeme ragmen yine de her 10 dk da bir istemsiz olarak camdan bakiyorum biliyomusun eyup444 1 cm i bulamayanlarda var 
Bir ekranda maç izliyorum diğer ekranda 5 tane mobese açık