Muğlaspor 2. Lig'de
Kanka her ligi takip ediyon vallahi, bravo 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMuğlaspor 2. Lig'de
Kanka her ligi takip ediyon vallahi, bravo 😅
Şampiyonluğa oynama konusunda hemfikirim hatta daha karamsarım diyebilirim. Gençlere gelecek olursak hocanın özellikle Göztepe maçı için gençleri Arroyo, Fahri Kerem, Semih… bu kadar dışarıda bırakacağını zannetmezdim. Beni dünki tercihleriyle inanılmaz şaşırttı. Avrupada olmamız şart, hem bu alışkanlığı kazanmak hem de ekonomi açısından. Bir de tabi bu işin topçu bulma boyutu var, avrupasız bir fikstüre kaliteli topçu bulmak benim gözümde imkansız. Sahutt
“Bu takımı ilaç kurtarmaz, ameliyat lazım.”
-Ole Gunnar Solskjaer
Karayel çok yatık anadolu yakasının belli bir kısmı deklerden yararlanabiliyor.
Hepsi bu kadar mıydı yav
DEK’lere bakmak lazım abi. ICON ve GFS yatık karayel olmasına rağmen İstanbul’un içinde DEK vermişti. Sen benden daha iyi bilirsin ama cephede saf kar şartları avrupa yakası için zor duruyor 🫡
Yağış hattı hızlı hareket ediyor. Anadolu yakasının cephe yağışında kar görme ihtimali var
Çatalca radar sahası 0.3 derece
ENKA sıcaklık grafiği 📉
Hazır eski sinoptiklere dalmışken, bir neslin efsanesinide ekleyelim. Karayel dendikçe aklıma geliyor

Az önce graupele benzeyen yağış gördüm
Evet muazzam bir graupel bastırdı. Muhtemelen dikey hareketlerin kuvvetli olmasıyla alakalı. Karayel fenaa...
Sıcaklık düşüşü başladı
Sarıyer 11.6’dan 6.0’a çakıldı
Nisanda kar ?
İstanbul'un Nisan Ayı Kar Yağışları
Alıntı yapayım, arkada kalmasın ulaşmak isteyenler için
wriscuttern Meteocielden biraz araştırmalar yaptım anneannemin anneannesi çünkü nisan ayında göbeğe kadar kar yağdı bir kere demiş. Özellikle 1930lu ve 1940 lı yıllara baktım. Güzel soğuk salınımlar olmuş ancak şu ayva çiçeğinde nisan ayında göbeğe kadar olan kar yağışlı sinoptiği bir türlü bulamadım yav 😂
Hocam babaannemde der bazen der 😅
Bende bulamadım hiç 😅😅