Arsenal PSV’yi sildi süpürdü.
PSV 1 - 7 Arsenal
Gecenin diğer maçları
Club Brugge 1 - 3 Aston Villa
Dortmund 1 - 1 Lille
Real Madrid 2 - 1 Atletico Madrid
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArsenal PSV’yi sildi süpürdü.
PSV 1 - 7 Arsenal
Club Brugge 1 - 3 Aston Villa
Dortmund 1 - 1 Lille
Real Madrid 2 - 1 Atletico Madrid
Bir de paylaşsanız keşke dostlar 😅
Bende kendimde sorun var sanıyordum
Bana arkadaş ortamında “sen bile üşüyorsan biz donarız” derler genelde abi 🙂
Kar yağarken bu kadar soğuk değildi 😅
Suratım dondu 🥶
Pazartesi gününün ilk saatleri yağışlı, sıcaklıklarda hissedilir seviyede düşerek 6-7 derecelere gelecek. Çarşambadan itibaren tekrardan yükselişe geçiyoruz
Ramazandada ayrı bir zevkli oluyormuş. Evden iftarlıkları hazırladık, orucumuzu açtık gene sana geldik 🫡
Sistem 1 hafta sonra gelse hem radar takibi hem sahur ne güzel olurdu. O günleride görürüz inşaallah ileride 🙂
Hayırlı sahurlar 🫡
Tekrar hoş geldin 😅 Snow Hound
Bu gönderi beni rahatsız etti secenigini seçtikçe istemediğim içerik görüntülemesi daha çok artıyor
Ben reels neredeyse hiç kaydırmam. Arkadaşlarım dün grupta konuşuyorlardı. Zamanında içerik ürettiğimiz bir hesabımız vardı, onun keşfeti çok fena haldeymiş.
Twitterdan gördüğüm kadarıyla instagram keşfette son günlerde epey bir sorun varmış. Çok aktif kullanmadığım bir platform. Kullanan milyonlarca insanın içindeki küçük çocuklarıda düşününce, bu tarz ufak görünen sorunlar çok büyük kitlesel sorunlara yol açabilir. Bakalım META ceza alacak mı ?
İnanılmaz saçma içerikler var…
Şu diyagramdaki gibi gelse kuzey kıyılardaki kar kalınlıklarını güney kıyılarda görürdük. Kuzeyde 60-70cm varan yerler olurdu ve her yer özlediği kar örtüsüne kavuşurdu…
Hayırlı akşamlar 🫡
Gecenin en karanlık anı güneş doğmadan önceki andır
Onu iyi dedin