Ben bu gece diyagramını görmeden uyuyamam
wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güncelleme bitmeden bir tane daha indirir mi ?
-
Kafaya taktınız beni Papua Yeni Gineye tatile yollayacaksınız
Gözüm üstünde bir güneş gibi

-
Sahutt buradaysan güncellendiği yere kadar kar haritasını atar mısın ?
-
Kar haritası efsane çıkacak varya öyle böyle değil
Şu haritaları keşke üretmeselermiş hep kanıyoruz...
-
Kutbu indiricem müsaade varsa

Kop getir Ömer üzgün
-
duzgun bir karakteristik iskandinav uzun zamandir gormemistim modellerde.
Hocam sizi tekrar model sayfasında görmek iyi geldi
-
Athena napıyon kanka

-
Icon kral kısa vadede. Vortex verdi vermesine ama yarısı yağmur olarak görünüyor şuan. Bildiğim kadarıyla vortex giriş yaptığı yerde sıcaklığı yukarı çekiyor. Ondan olsa gerek.
Giriş yaptığı yerden ziyade çekirdiği sıcak olduğu için 850hpadaki soğukları törpülüyor. Bu yüzden yağış yağmura dönüyor. Kaliteli bir soğumayla geldiği 2022 Ocak sisteminde hepimiz gördük etkisini

-
Gece GFS 5-7 Şubat aralığı için ilimiz adına daha olumlu. ULL bağlantıyı erken kopardı ve daha güneybatılı indi, yağışlarda artış var.
GEFS ortalamada destekliyor şu anki çıktıyı, her güncelleme az az düzeltiriz inşaallah
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bune ya kuzeyimiz bomba gibi
Güneyimizde öyle

-
Kendim gif formatına getirdim ama sayfa kabul etmiyor. Dosya 15mb o yüzden şöyle paylaşayım;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fotoğraf gözükmüyor
Şu an bende de gözükmüyor neden öyle oldu anlamadım
-

5-7 Şubat aralığında bizim için en iyi yağışı veren model ICON