wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
27 KASIM
GFS
ÖĞLEN GÜNCELLEMESİ
İLK YARI

-
Dün siteye kaydoluşumun üzerinden koca 5 yıl geçmiş, yeni farkettim.
-
İstanbul barajları genel doluluk oranı %19.14
Baraj Adı Baraj Kapasitesi (m3) Doluluk Oranı (%) Açıklama Omerli 244540000 16.45 - Darlik 102463000 28.18 - Elmali 9600000 49.74 - Terkos 195974000 21.34 - Alibey 34143000 11.56 - BCekmece 129892000 20.84 - Sazlidere 88730000 18.55 - Istrancalar 6231000 23.6 - Kazandere 21096000 1.48 - Pabucdere 35222000 3.31 - -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gidişat iyi değil…
-
Hava sahası çok hareketli olacak fena güncellemeler yakında …
Paylaşım yapmak için sıra olacakmış diyolar abi

-
Hayırlı akşamlar

-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
2010 bu yana hiç yedeklerim silinmedi
google driver kotan bittiyse yedek almaz :).iCloud’u yıllardır para ödeyerek yüksek depolamada kullanıyorum. Daha önce sorun olmamıştı (telefon değişimlerinde vs..) ama son seferde her şey gitti.
-
Sabah gökgürültülü sağanaklar şimdide ince taneli dolu geçişleri, kütlelerin bu kadar güçlenmesini beklemiyordum. Benim için sürpriz bir gün oluyor.
-
Whatsapp yedeklemem olmasına rağmen 2018’den bugüne tüm sohbetlerim gitti. Herhangi bir şekilde yardım için geri dönüşte yapmıyorlar (canlı desteği geçtim AI bile cevap vermiyor bana 😅) ,önemli mesajlarınızı iyi yedekleyin uyarmış olayım.
-
26 Mart evimizde Romanya ile oynuyoruz.
31 Mart Slovakya - Kosova eşleşmesinin galibiyle deplasmanda oynuyoruz.
Valla bence bal gibi kura bir de şu ikinci maçı içeride oynasaydık çok daha rahattık. İnşaallah o kupada var olacağız

-
Zonal rüzgar düşüşü ile Aralığın ortası nasıl geçecek bakalım
Erken kış yaşatır mı

-
FB alsın Rafa yı
Sözde futbolu bırakmak istiyormuş. Ya da ülkesine dönecekmiş. Sergen ve muhabir kankaları öyle diyor 😂
-
Daha Çok Göster
Şenol Güneş sonrası gelen teknik direktörler arasındaki en büyük ikinci vakit kaybı. Birinci açık ara Rıza Çalımbay neyseki kısa kaldı.
Kendini bir gram geliştirmeden canlı yayınlarda atıp tutan, hiç bir ciddiyeti olmayan bir adamı; Beşiktaş teknik direktörlüğüne layık gördüler.
Sergen Yalçın çok büyük ihtimalle mevcut yönetiminde sonunu getirecektir. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte bu denli istikrarsızlığın olduğu bir kulüpte daha ah vah çekeceğimiz çok gün olacak...
Sözde Beşiktaşlı muhabir kesimide kendi çıkarları adına yerli hocalarını yüceltmeye devam ediyor. Ne hikmetse Sergen hoca gelmeden önce top hep hocalara atılırken bugüne geldiğimizde her puan kaybında ''Orkun şöyle Rafa böyle hoca napsın kadro bu ?'' diyenler türedi. En baştada başlarken söylediğim muhabir kesimi yaptı bu saydıklarımı ve bunlara inanan insanlarda gerçekleri görmeyi reddedip yoluna devam etmeyi seçti ne yazık ki.
Herhangi birini savunmak için değil bu yazdıklarım ben bir Beşiktaş taraftarıyım ve gerçek bir taraftar olarak yaşanan sinir bozucu gerçekleri görmezden gelemiyorum. Beşiktaş'tan çıkar sağlamaya çalışan her kimse umarım en tez vakitte kendini kapının dışında bulur.
İstikrar şart ama Sergen hoca kesinlikle doğru aday değil umarım yanılırım...
Hayatımda Beşiktaş futbol takımından bu kadar soğuduğum bir dönemi hatırlamıyorum. Rafa Silva gibi bir yıldızı değersizleştirmek akıl alır gibi değil…
Rafa’yı planlı bir şekilde önce eleştiri yağmuruna tuttular sonrada “futbolu bırakmak istiyor” diyerek kendilerini aklamaya başladılar. Yiyen varsa afiyet olsun

Elbet bu kulübün yakasından düşeceksiniz reziller…