wriscuttern tarafından yazılan gönderiler
-
-
Önümüzdeki sistemden konumum adına tutucu kar beklentim yok 👍
Yükseklere kaçmak gerekecektir diye düşünüyorum. Geçen sene tam bugün benzer bir sistem yaşamıştık. O sistemde İstanbul 380 rakımda kar örtüsü olmuştu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gündüz sürekli kar geçişleri ile hafif örtü oluşup eriyordu. Gece saatlerinde gelen kütleler 2-3cm birikim yapmıştı
29 Ocak günü konumum için kar beklentim düşük olduğunu yazmıştım. Benim için sürpriz bir durum olmadı dahada bozmazsa havada kar göreceğim
-
Önümüzdeki sistem soğuk bir sürecin başlangıcı gibi duruyor. Eğer bu kışın devamında daha güzel bir karlı sistem yaşarsak bu sistemin bozmuş olmasında sakınca yok. Ama günlerdir kar haritalarında bol keseden atıp 3-4 güncellemede bu kadar kötü gelmesi, ilerisi içinde şevkini kırıyor insanın..
Ama şu gerçek var en azından havadada olsa çoğu yer kar görecek. Ben konumumda 3 yıldır saf kar gördüğümü bile hatırlamıyorum
Pazartesi gecesine kadar takibe devam söz konusu ULL her an her şey olabilir 🫡
-
Sistem her güncellemede dahada kötüleşiyor ilimiz adına
-
Bu görüntüde doğu marmaradan itibaren ihya olur İstanbul için güzel fakat yeterli değil
İstanbul için güzel diyemeyiz. Anadolu yakası ve nispeten boğaz şanslı olsada Avrupa yakası için durum kötü.
-
İstanbul'un Anadolu yakası şanslı kıyılarda kar görürmü
Hocam şahsen kar görmek açısından sorun yok ama nerede ne kadar kar olur buna odaklanmak lazım. Anadolu yakası şu görüntüde daha şanslı tabii ki Avrupa’dan
-
Ecm’de batılama var ama yetmez…
Doğu marmara ihya olur gibi bu görüntüde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu şekilde ull Zonguldak açıklarında olursa soğuk tam bizim üstümüze iner yağışımızda fazla olur
Bu gem’mi ?
-
İlimiz adına kötü bir güncelleme oldu ama değişimler olmaya devam edecektir takibe devam…
-
850hpa daha toplu ULL bağlantıyı kesti, İzlanda baskısı daha az bu güncellemede.
Yanlışım varsa düzeltin 🫡
-
Öğlen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akşam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Öğlenden iyi şu ana kadar
-
İcon da çok fazla batılı
Çekirdeğin gücü yetersiz o yüzden soğuma sıkıntı
-
Kritik bir akşam…
Önce GFS istikrarına devam etsin, sonrada ECMWF GFS’ye uysun diye bekleyeceğiz 🙂
ICON 850 soğukları riskli olsada ilimiz adına güzel 🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Model konusuna belli bir rütbe üzerindekiler mesaj yazabilsin