Monoton adlı kullanıcının mesajları
Tahmin ve Bölge Konularına Erişebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.
-
-
-
-
-
-
Monoton sanırım haklılık %100 abi. 🤣🤣
Ne açıdan bro
-
https://www.netweather.tv/forum/
Bu da ingilizlerin forumu. Bende burada yazıyorum. İnsanlar gerçekten çok bilgili ve nazikler. Kendimi geliştirmemde epey yardımcı oldu bu forum üyeleri. Onlarla yaptığım çıkışı onlarla devam ettiriyorum
Bizim forumlara benzemiyor onu söyliyeyim odak noktaları londra da kapının önüne ne zaman kar yağacak değil bu soruların cevabını bulamazsınız üye olmayı düşünen arkadaşlar. Benin yazdığım kısım "Atmosferik açısal momentum ve küresel rüzgar anomalileri" ve "stratosferik kutup girdabı izleme merkezi" başlıkları..
Yabancı forum paylaşmış birisi serbest olduğunu düşündüğüm için atıyorum.
*Lütfen Troll veya saçma sapan şeyler için girmeyin.
-
Fake bu arada ironi amaçlı hazırlanmış !!!
-
-
Ne zaman olur bilmiyorum da bu gidişle dünyanın kendini bir nevi resetleme moduna alacağını düşünüyorum. Bu şekilde sürekli ısınarak gitmez çünkü.
Torunlarımızın torunları , torunlarımız , çocuklarımız.. En kötü seneryoda biz görüyoruz 🤣
-
Yukarıya cevaben yazdığın yazıya ek olarak attım küresel ısınma ve buna etken durumlar vs VS
Haa anladım şimdi. Mesela bu dediğiniz akıntı buzulların büyük bir kısmı eridiğinde duracak.Sıcak su kutuplara çıkamayacak.Bütün orta enlemleri buz kesecek. Küresel ısınma ardından küresel bir afeti getiriyor aslında. Doğa kendinden alınanı misliyle alır hesabı
-
Aynen sarp. ya bu gulf stream ne demeli kuzeye taşınan sıcak sular.
Bunlar Okyanus akıntıları da ben sorunuzu pek anlayamadım.. Ya da ne demek istediğinizi
-
Jet akımlarının kimyası nedir ? Kimyasal veya fiziksel olarak neresiyle oynayabilirler ? Ne ile oynayabilirler ? İddiayı ortaya atan kişi bu soruların cevabını da verebilirse mantıklı bir cevap verebiliriz ancak. Öbür türlü malesef asparagas haber
-
Buyrunuz.. Ay sonu beklenen sistem RE: Executive ++ Edition paket
-
Kel alaka olmuş
Neden ?