Dün paylaştığım harita ile çok benzer bir harita oluşturmuş. [Blogumda mevcut]
Sarp Özdoğan tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS modelinin NAO endeksine göre, İzlanda-Grönland üzerinde alçak basınç hakimiyeti olma ihtimali mevcut. Yine GFS (ücretsiz olan) modeli öğlen güncellemesinde pozitif NAO senaryosu öngördü. Sinoptiğe de bariz yansıdı zaten.
Ayrıca görselde ki verinin de sapma oranı nötre yakın değerlere çıkmaya eğilimli duruyor..
Son durumda (Güncel) %60 Avrupa %40 Türkiye sistemi diyebiliriz..
// Dediğim gibi detaylı analizi 5 6 gün sonra yapacağım. Üst seviye ciddi anlamda karışacak bunda hemfikiriz. Kuzeyden güneye efsane niteliğinde soğuk hava dalgası geliyor. Fakat ana fikir oluşturmak için erken olduğunu düşünüyorum. (Örneğin Doğu karadenize geliyor , Marmaraya geliyor. Doğu Avrupaya geliyor-Kafkaslara geliyor gibi söylemler..)
-
2018 ile tek fark, coğarafyamızın büyük sistemi alma şansının çok daha yüksek olması.. Sayısal modellere bağlı gelişen / Sayısal modellere şekil veren veriler 3-4 güne daha net sonuç verecektir.
Bu sefer "sadece" model ürünlerine göre değil kendi yorumumu da katarak bir analiz yapacağım. Net bir sonuç almak için şubatın 5'ini beklemek gerek. -
-
ECMWF 27-29 arası için gayet yeterli bir potansiyel sunuyor.. Özellikle Trakya ve Marmara'nın iç ve yüksek kesimlerinde sağlam bir kar yağışı var..
Bir İstanbul klasiği ; Soğuk (ECMWF modeline göre) yağışın kuvvetli kısmı çıktıktan sonra giriyor.. Modellere göre İstanbul'da kar ihtimali şuan hatrı sayılır bir seviyede değil.. Değişime açık bir durum. Dediğim gibi potansiyel var her an her şey olabilir.. Vade yakınlaştıkça detaya girmek daha doğru olur
.
Bu gönderi, ECMWF ve UKMO modelinin ve ürünlerinin senaryolarına göre hazırlanmıştır. Değişime %100 açıktır
-
-
GFS farklı bir vizyon kattı sisteme. Yeni bir senaryo esasında. soğuklara takılmaya gerek yok karayel var yürür o soğuklar anadoluya. Akşamı heyecanla bekliyoruz
-
Fake bu arada ironi amaçlı hazırlanmış !!!
-
-
Ortalık yerde durmasını istemiyorum bu çalışmanın. O yüzden kaldırdım
-
Orjinal piston segman özelliklerini nerden buldun da yenisini oluşturdun

Niye bulunmaz hint kumaşı mı bu
-
Bu audi nin 2015 ten önce ki modelleri ne sıkıntılıymış bir site de okuyorum full arıza adam diyor arabaya masraf ettiğim parayla a3 alırdım
Tfsi motorunun yağ yakma sorunu ile ilgili bir çalışmam vardı. Yeni bir piston segman modeli oluşturmuştum. Kendilerine mail attım ama geri dönüş olmadı. Kasti yaptıklarını düşünüyorum bu arızayı.
-
Hocam benzin donmaz mazot donar Sarp Özdoğan hatta bazı minibüsçüler kışın mazota biraz benzin atarlar
Benzin -45 derecede donuyor. Mazot ta -20civarı. Sentetik koyanlar oluyor. Hem performansı da arttırıyordur :D
-
Motor yağı donmazmı yahu
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Benzin donar normal şartlarda. Garajdan çıkarıp dışarıda çalıştırmış olabilirler
-
biraz önce es300h'a göz attımda 0-100 performansı çok düşük geldi 8.9 saniye. lexusun diğer modellerinibi alacak kadarda param yok:'D
BMW candır ya 320ied 'da peugot motoru var :D Siz safkan bir BMW ye binin bence Merso vız gelir yanında. Hele hele performans seven biri olarak