Selamlar. İsmim Sarp. Foruma yeni katıldım fakat beni farklı platformlardan tanıyanlarınız olmuştur. Liseyi 1 sene hazırlık ile 5 yıldır okuyorum bu sene son senem ? Dil hazırlık önemli tabii 
Meteoroloji ve diğer ilgilendiğim alanlarda kendime sürekli bir şeyler katarım.Okumayı severim. Pek alçakgönüllü sayılmam ama egoist/kibirli biri olduğumu düşünmüyorum
Meteorolojiyi ilgilendiğim alanlar arasında bir sıraya koyacaksak (bilgi birikimime göre) 3.sırada yer alır.
1.İçten yanmalı motorlar .. Audi'ye Tfsi motorlarındaki bir hata ile ilgili kusur tespit ve düzeltme ile ilgili bir makale ve çizim göndermiştim.. sonuç:takmadılar 
2.Silah teknolojileri ( hoş durmayabilir.Silah kötü şeyler çağrıştırıyor belki ama cinayet gibi yasadışı faliyetler ile değil mühendislik kısmı ile ilgileniyorum.. inanın çok eğlenceli bir alan
)
3.Meteoroloji 
4. Yazılım ve yapay zeka. Bu sene sınav senem olduğundan çok ilgilenemiyorum fakat halihazırda devam eden bir yapay zeka projem var.Şimdilik sadece sesli komut ile odamın ışığını açıp kapatabiliyor 
Hedefim üniversite olarak makine mühendisliği.Hedeflerim için çabalarım ve amacım kişilerle değil bilimledir. Bu forumda birilerini eleştirirsem şahsı değil bilimsel bilgiyi eleştiririm. Bilgi eksikleri gözümden kaçmaz gördüğüm yerde (isim veya rütbe farketmez) rencide etmeden uyarırım.Aynı hassasiyeti sizlerde de beklerim