Hocam övgü beklemem fakat dışarıdan nasıl gözüküyorum merak ettim eksiklerimiz bitmez .
Beni sor bak nasıl anlatıyor 😜 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam övgü beklemem fakat dışarıdan nasıl gözüküyorum merak ettim eksiklerimiz bitmez .
Beni sor bak nasıl anlatıyor 😜 😂
Modeller bile afallayacak. Tarihte ilk olabilir.6-7-8 Ocak, İstanbul sahilleri dahil kar fırtınalarına şahit olacağız.
Kaynak ?
Bugün itibari ile sitedeki görevimi bırakıyorum. Destekleyen/desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Yazılanları okumak için arada sırada girerim foruma.
Herkese iyi forumlar.
Hocam gerekirse hep beraber veya teke tek değerlendiririz hataları. Sonuçta bu işin doğasında yanılmak var. Her yanlışımız tecrühe kazandırır bize. Keşke size gelen tepkiler bana da gelse. En azından insanlar normal karşılıyor ![]()
Güzel para kanka
Piyasa uçtu yapacak bir şey yok ![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Split olayının ülkemize yaradığı nadir durumlardan.
Böyle Bir Konu Var Sizce Nedeni
Sadece bu fenomenle oluşturulan sinoptiklerde oluşacak görüntü budur. Yanlış bir söylem yok esasında
Sadece bir fenomen kullanarak yapılan tahminler özellikle bizim coğrafyamızda yanıltıcıdır. Örneğin sadece Nao ve Ao ikilisine bakarak "Sistem" tahmini yapmak ( olumlu veya olumsuz) biraz şans işidir. Çünkü NAO'nun genlikleri belirli şartlar altında aynı etkilere neden olmaz. Diğer fenomenler için de geçerli. Temel analoglar kullanılırken en az 4 5 tanesi kullanılmalı ki orta-uzun vadede en doğru sonuç elde edilebilsin
Sistemcik demek için çok erken, özellikle sistemin girişinde Trakyada sağlam yağışlar var zamanla rüzgarın kuzeyli yönlere dönmesiyle kıyı kesimleri hariç kar yağışları görülecek ....bu bugün görülen negatif yönde değişim gösteceğini düşünmüyorum sürprizlerde yapabilecek potansiyel var
Kıyı bölgeler kar alamıyorsa sistemcik deniyor zaten.
Stratosferik ısınmayı tetikleyen etkenler nelerdir yorumlarınızı bekliyorum .
Dualarımız
Sarp Özdoğan üstad, diğer bölgelere de birşeyler söyleseydin
Coğrafyayı tanımadığımdan fazla girmek istemedim.
Hocam arkandaki gtr da yakıyor kaç beygir
1000hp :D
Malsef öyle birde 4250 tl ile bu millet geçinecek bunun kirası var elektiriği var bunlarada zam gelcek ah ah hiç iyi bir halde değiliz ./
Allahtan asgari maaş almıyoruz. Yoksa durum vahim
Hocam sıkı giyin gugulun merkezine gidelim sibiryaya :D
Kış lastiği alabilsem Kartalkaya'ya gidicem bu kış sistem zamanı. Gel gör ki 4 kar lastiği 10.000tl. E benzin de cabası. Sınav var bir de. Kar bize gelecek diye bekliyoruz :D