gfs sabah guncellemesi sona ermistir.
sira ecmwf de.....
Kar haritasını atabilirmisin hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgfs sabah guncellemesi sona ermistir.
sira ecmwf de.....
Kar haritasını atabilirmisin hocam
Düne kadar havada kara razıydık Allah'tan istedik ve geri çevirmedi sistem efsane olmasa bile üzülmem bu heyecanı yaşattı şükürler olsun ?
Ecmwf diyagramına göre sıcak çıktı olduğu kesin akşam gfs güncellemesi ve sabah ecmwf güncellemesi çok önemli Allah gönlümüze göre versin buna şükür
CAN abi ama icon kötü şuan Eren de yarın sabaha kadar düzelmezse sıkıntı var dedi.?
İcon cimri enisteler gibidir ecmwf gfs varken ve ikiside sogukda mutabikken iconu kim sallar gfs ecmwf bak keyfini çıkar TARİHİ SİSTEMLERDEN birinin
Hocam saygılar İzmit merkez için beklenti nedir
sabah ecmwf tek bir bölge dışında her yere kötü çıktı yani ülke sistemi adına kötü bir güncelleme akşam düzelecektir umarım takibe devam
Bence umarım olmaz böyle birşey ama gfs de ecm kayacak ecm başından beri çok ısrarcı
Arkadaşlar Marmara bölgesi detaylı kar haritası atabilirmiyiz ilk izlenimlerime göre özellikle İzmit'te kırmızı alarm var ilk defa bir kırmızı alarma aşık oldum ...
Bu arada Azor-İskandinav hükümdarlığını ilan etti. Terk etmiyorlar bölgeyi. İnanılmaz bir güncelleme :D
İlk defa model incelemesi yaparken kendimi zevkten bayılacak gibi hissediyorum ???
su diyagrami şuraya bırakayım da sabah kalkinca bakarsınız
Ya bakıp bakıp zevke geliyorum en son ne zaman böyle muhteşem bir diyagram gördüğümu hatırlamıyorum sisteme 8gun var ve model ortalaması-8/-9 bandında ulan gfs döneklik yapma bu sefer ???
Ya şu kütlelerin 1 tanesini çoğunda gözüm yok 1 ya göndermeniz izmit merkeze son son vedalaşsak..
DEK kütleleri marmara denizini geçip gelir mi? Yoksa oralarda ömrünü tamamlicak mi ?
bildigim kadar o kadar uzaklasamaz İstanbul'un güney ilçelerine bile zorlar
Hareketli moda aldığımızda İstanbul Boğazindan dek yağışın ufaktan oluştuğu görülüyor
Dek olur
Ne zaman dek üretimi başlayacak bilgi var mı hocam ?
Var tabii dekler orayı vurur
Ömer izmit merkezde tam merkez ama dek olacak mı bugün veya gece sıcaklık şuan tam uygun hale geldi yağış da olursa efsane olur
sakarya hendekte düzce sınırında kar daha ne kadar devam eder acaba
Hocam daha ne istiyorsun yagacagi kadar yağmış hale bak bu saatten sonra yagmasa da olur