EnesKeskin tarafından yazılan gönderiler
-
-
20 yaşında bi adam daha ağırdan alır şükür eder, niye davranışlarınız bu şekil
Haklısın ama kaç gün efsane kar verip son 24 saat kala kestaneye çevirdi cidden 1 haftadır tüm forum sistem takibi yaptık heyecanlandik vs. Ama sonucunda 24 saat kala gol attı bize modeler oda koydu arkadaşı hoş görelim o yüzden ama tabiki buna şükür "aza şükür etmeyen çoğu bulamaz"
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Birer saçmalıktır
The content cannot be displayed because it is no longer available. Nerden uydurmuş 8 dereceyi Ecmwf böyle derken
Abi ben çözemedim hayır bakıyorum weather us dan pazar sabahı -10 giriyor imkan yok hani ??
-
Mgm yine abartmış
Dün de böyle yaptı sebebi ney bunun garezi mi var acaba sence kaç derece olur pazar gündüz/gece
-
Ömer bu mgm 6 derece vermiş pazar günü için fazla vermemiş mi 6 derec de kar da yağmaz senin fikrin neler beklediğin sıcaklık ne
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Tespitin senin sıcaklık durumun
Meteoroloji işleri neden yanlış değer versin
Hocam İzmit'te oturuyorum istasyon ile aramda 1km var yada yok 5.5 derken 1km ötesi 3 derece nasıl oluyor onu çözemedim yani mgm neden fazla yazıyor
-
Arkadaslar izmit için mgm sıcaklık değerlerini yanlış verdiğini keşfettim araba termometresi ve dükkanlarda ki 3derece verirken mgm 5.5 derece veriyor
-
İzmitte bulunduğum konumda kar yağışı var. çatılar,çimler ve arabalar kar mevcut.
230 rakim alır tabi dua et ben gibi 20 metre de oturup saç baş yolmuyorsun

-
İstanbul için tamam ama izmit ve Sakarya için fos bir sistem oldu 2. Salınım da da soğuk izmit sakaryaya geç girecek gibi bence o kar hafitalsrinda ki 60-70cm ler gerçek dışı hayal ürünü gibi birşey
-
Asıl kar yarın akşam başlayacak ve bundan 20 kat fazla olucak öyle diyeyim
Arkadas İzmitli kara dönmesi pazar akşam saatlerini bulur İzmit'te sanırım
-
Allah Allah konumumuz çok yakın burada hala saf yağmur ?
Tam olarak neresi

-
An itibari ile izmit merkez kar yağışı başladı
-
İzmit'te kar sınırı 100-150m kadar düştü karşıda kar yağarken burda yağmur yağması ayrı koyuyor adama ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Emin olun hepimiz sasirdik gece 3 te girmesi beklenen cephe 1 civari girince karayel ve soguklar yagistan sonra olusacak diye korktum ancak oyle olmadi sukur actik sezonu.
Hocam İzmit'te şuan havanın 7 derece olması normal mi sanırım İzmit'te kara dönmez bu yağış birde windy de gösterilen dereceler doğru mu ?
-
Karayel ile kara donebilir
Umarım öyle olur çok ciddi güzel yagislar kaçar çünki 850hpa -5/-6 da karayel etkisiyle dönebilirmi de kara