Aynen @Sinan Hocam Kar Dediniz İçim Ferahladı Umarım 6 Ocak Sistemi Yada Ondan Fazlasını Görürüz de Bu Kış Fenerbahçenin Ezik Halini Unuturum İnşallah
eKo_3425 tarafından yazılan gönderiler
-
-
@Sinan Hocam Öncelikle Merhaba Sözlerim Aynı Şekilde Galatasaray İçinde Geçerli Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray Kötü Oldukları Vakit Karşımıza Çıkan Rakipler İyi Oynuyorlar Görüntüsü Verebilirler Fakat Onlar Bu Görüntüyü Bizler Kötü Olduğumuz Için Veriyorlar Yoksa Hepsi Tırt Hepsi Fasa Fiso Yıllara ve Şampiyonluklara Bakarsak Nedemek İstediğim Daha iyi Anlaşılır Fenerde Galatasaray da Sadece Normallerinden Bir Tik Daha iyi Olsunlar Diğer Rakipler İyi Olsalarda Farketmez Hepsini Ezer Geçeriz ki Geçtik te Alınan Şampiyonluklar Bunun Bir Göstergesidir Nediyim Allah Azizi de Aykutuda Kahretsin !!!
-
Yazıklar Olsun Bu Nasıl Bir Futbol Oynama Mantığıdır Resmen Alay Konusu Olduk Bu Gidişle Kümeye Oynarız Heralde Gerçek Şu ki Biz Çok Kötü Oyun Sergilediğimiz İçin Karşımıza Çıkan Anadolu Kulüpleri İyi Futbol Oynuyor Görüntüsü Veriyor Biz İyi Olsak Onlar Ne Kadar İyi Olursa Olsun Farketmez Sorun Bizim İyi Olmamamızda Ulan Aziz Ulan Aykut Güzelim Fenerbahçemizi ne Hale Getirdiniz Yazıklar Olsun... !!
-
Daha önce de söyledim galatasaray bu sene kesinlikle şampiyon kim nederse desin bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum
-
@Sinan Hocam Merhaba Elbette Galatasaray Tek Başına Kalmaz Galatasarayı Zorlayacak Şu Anda Tek Takım Var Oda Beşiktaş Ne Yazıkki Ama Yine Söylüyorum Galatasaray Şampiyon Olacak Bizim Fenerden Bir Umudumuz Yok Zaten Oynadığı Oyunla Bunu Gösteriyor Şayet Ali Koç Başkan Olursa İşte O Zaman Fenerbahçeyi Herkez Görecek

-
Bir Fenerbahçeli Olarak şunu söyleyebilirim ki bu sene tartişmasız galatasaray şampiyondur arkadaşlar bunu bir köşeye yazın