Batı karadeniz için sistemimiz hayırlı olsun. Artık radar takibi yapabilirsiniz sizler.
Orta ve Doğu Karadeniz olarak model takibine kısa bir süre daha devam ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBatı karadeniz için sistemimiz hayırlı olsun. Artık radar takibi yapabilirsiniz sizler.
Orta ve Doğu Karadeniz olarak model takibine kısa bir süre daha devam ![]()
Paylaşırım ben
Kendine kıyak geçmen için son şanslar ?
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
Paylaşacak olan var mı arkadaşlar ? Konuyu açacam birazdan.
CAN abi radardaki kütleler neden bu kadar zayıf ne zaman adam akıllı kütle görmeye başlarız
Dostum sabret daha yeni giriyor sistem, saatler geçtikçe güçlenecek. İstiyorsun ki hemen 1 metre kar yağsın.
Bu MGM'de işin cılkını çıkardı iyice 7 derecede yoğun kar koyuyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Cılkını çıkardı dediğin kurumda mühendisler çalışıyor. Emin ol hepsi bizden iyi biliyodur 7 derecede kar yağmayacağını. Gösterdikleri değerler gün içinde ulaşabilecek max değerlerdir. Gün içinde kar da yağacaktır. Hepsini aynı anda göstermesini bekleme ve Mgm kurumunu karalama sevdasından vazgeçin. Toplum olarak vazgeçelim.
Eline emeğine sağlık. Saadet
gfs paralel boş model değil bu sistemi ilk görenlerden
Kesinlikle. Orta ve uzun vadede iyi işler başardı.
Whisper buradayız evelallah abim ![]()
Gem modeli gayet güzel çıktı ve istikrarını korudu. Dilerim ki Ecmwf çıktısı buna benzer çıkar.
Giresun kurtarıp duruyor benim için iyi
Keşke az alsak da her yer eşit alsa.
Saadet devam edebilirsiniz.
Giresunun doğusu için çok kötü oldu. Ecmwf’i beklemek gerek.
Konu açık arkadaşlar.