Bilgisayar başında müsait olup paylaşmak isteyen bir arkadaşımız var mı ?
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
- Duygusal içerikli (beğendim-beğenmedim tarzı) mesajlar silinecektir.
- Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
- Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
- Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
- Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
-
CAN abi bende 2. Galeri simgesi yok sadece bağlantı yolu ile resim atma kısmı var.
Bilgimiz dahilinde. İlgileniliyor.
-
Kısa bir özet geçsin birisi pazartesi in olayına susayım?
Bölge konunuza yazın. Sorumlumuz gerekli cevabı yazar, okursunuz. Balkonunuza yağacak karı bilmemizi istemeyin. Artık radar takibi yapın, anlık uyarıları takip edin.
-
30 cmlerde gözüm yok, yağsın yeter. Tabiki Allah yine hayırlısını nasip etsin
Ah o yorozunuz olmasa ..
-
Mgm burada salı gününden başlayarak 3 gün kar vermiş ama siz gelmeyecek dediğiniz için beklemiyorum
Yağacaktır, tatmin de edecektir ama 30 cmler beklemek hayalcilik olur.
-
-
P.tesi öğle Samsun, akşam Ordu, Gece saatlerinde doğru Giresunda yağışlar kara dönebilir.
-
Burada bölgecilik yapmayalım lütfen. Mgm tahminini alıntılayıp bölge konusundan yazabilirsiniz.
-
paylaşan yoksa paylaşabilirim
Sendeyiz.
-
Güncelleme başladı. Pc başında müsait arkadaşımız varsa paylaşabilir.
-
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
- Duygusal içerikli (beğendim-beğenmedim tarzı) mesajlar silinecektir.
- Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
- Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
- Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
- Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
-
Yarın sabah Ecmwf’yi tekrardan görelim. Kar haritasının olabilitesi daha yüksek oluyor genelde.
-
Gfs gece güncellemesi en başından itibaren kötü bir görüntü verdi. Sabaha düzelmesi dileğiyle.
156h itibariyle
-Batı bölümlerde büyük bir değişiklik yok.
-Orta ve Doğu bölümler içinse Samsuna kadar gömülü. Ordu’nun doğusu ve Giresun kurtarır vaziyette. Daha doğusu için kar şartları oluşmadı.

156h ile 240h farkı bariz belli, ancak Gfs kar haritasına pek güvenmemek gerek.
-
Gfs gece güncellemesi en başından itibaren kötü bir görüntü verdi. Sabaha düzelmesi dileğiyle.
156h itibariyle
-Batı bölümlerde büyük bir değişiklik yok.
-Orta ve Doğu bölümler içinse Samsuna kadar gömülü. Ordu’nun doğusu ve Giresun kurtarır vaziyette. Daha doğusu için kar şartları oluşmadı.