Gfs’ye inanmayın, Gfs’siz kalmayın ![]()
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Samsuna verilen total snowu her türlü 2 ye bölün soğukla çakışmama ihtimaline karşı ona rağmen güzel örtü oluşuyor tabiki şansta lazım dekler de var işin içinde
Samsunda rüzgar faktörü devreye girecek. Fevzi Burak hocam bunu detaylı açıklar sizlere.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam Samsuna soğuk ayin kacinda giriyor
Saf kar yapacak değerler 108h den sonra giriyor gibi düşünüyorum
-
150h ye kadar ordunun doğusundan sonra biraz can sıkıcı. Takibe devam.
-
Samsun coğrafi şeklinden dolayı aslında bariz gözüküyor. Orduyu o sayede buluyorum ben açıkcası.
-
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
- Duygusal içerikli (beğendim-beğenmedim tarzı) mesajlar silinecektir.
- Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
- Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
- Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
- Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
-
Model paylaşımı çok basit bir olay. 1 kere yapsanız zaten herkesin yapabileceğini anlarsınız.
-
Çok mu karışık bana mı öyle geldi
Bunu inceleyin daha basit yöntemleri anlatıyor.
-
6. Hafta yarışmamız için son saatler. Tahmin yaparak katılabilirsiniz.
-
Ben bilmiyorum paylaşımı bilsem yaparım ?
Buradan ulaşabilirsiniz.
-
Para ödüllü yarışmamıza ‘ tahmin yaparak ‘ katılabilirsiniz.
-
puan nasıl kazanacağım ?
Mesaj yazdığınızda, beğeni aldığınızda puan kazanıyorsunuz. Model paylaşımı yaptığınızda adminlerimiz puan veriyor sizlere.
-
Mgm vade yaklaştıkça verir, kyk vermesi çok normal şu an. Ecmwf’in sabah güncellemesine göre günceller kendisini. Bildiğim kadarıyla.
-
Sinan abi beni de bi değerlendir be