Sistemi biraz geç soktu ama sağlam soktu değişik bir şey denedi yine gfs
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çarşamba - Fatsa arası çok fazla yağış alacak gibi
-
-
İcon çok iyi geldi bölge açısından, sadece biraz sabır ..
-
Bilgisayar başında müsait kimse yok mu ?
-
Konu açılmıştır. Gfs öğle güncellemesi başlayacak.
-
Eps çok çok güzel doğu için umarım ecmyi yanına çeker
-
ECMWF Paralel diye bir model mi geldi ? yeni
Test sürümü. Bu sabah itibariyle yayınlanmaya başladı sanırım.
-
96h de doğulu gözükürken bu kadar batılaması bana garip geldi. Umarım ki bölge adına sapma haritası olumlu çıkar. Umuyorum ki bölge adına sıcak bir çıktı olur.
-
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
- Duygusal içerikli (beğendim-beğenmedim tarzı) mesajlar silinecektir.
- Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
- Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
- Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
- Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
-
-
Zonguldakli67 abim eline emeğine sağlık.
Takip eden, yorumlayan herkese teşekkürler.
İstikamet > Bölge konuları
Başarabilirseniz uyuya da bilirsiniz

Hayırlı geceler büyük
ailesi -
Gfs ye dilekçe yazacam, kar haritasındaki skalayı genişletsinler.
-
Ee nede olsa ben paylaşıyorum memleketime kıyağımı olacak ?
Kapüşonlular kıyağını unutmam ?
-
Bölge geneli güzel ilerliyor dostlar. Kar haritası paylaşıldı. Fikir sahibi olabilirsiniz.