Gümbür gümbür çekecek şimdi o soğukları
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
120 h gayet iyi
-
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
- Duygusal içerikli (beğendim-beğenmedim tarzı) mesajlar silinecektir.
- Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
- Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
- Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
- Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
-
Bu sistem büyük ihtimalle İstanbul'a 20 30 cm arası kar bırakacak gibi takibe devam modeller son dk golü atmasın
-
Fevzi Burak hocam uygun olduğunuz zaman genel bir değerlendirme yapalım. Takip eden arkadaşlarımızında kafaları biraz rahatlamış olur hem. 1 2 gün güncellemeleri bekleyelim sonrasında sizdeyiz
İl il tarzından güzel bi yazı yazarsınız. -
Fevzi Burak hocamız hem veri analiz uzmanı olup hem de bölge sorumlumuzdur. Müsait olduğu zaman değerlendirmelerini yapacaktır.
-
Bugün ve yarın ki gfs, ecmwf çıktılarına göre bölgeyi garantileyebiliriz dostlar
-
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
- Duygusal içerikli (beğendim-beğenmedim tarzı) mesajlar silinecektir.
- Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
- Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
- Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
- Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMIkonusunda yazılanları okuyunuz.
-
-
Hayırlı geceler
ailesiSoğuk ve karlı günler yakın.

-
Çıkacak olan kar haritası muazzam olabilir bölge adına

-
Bölgecilik olmasın ama karadenizi döndüre döndürü dövdü ?? Vadenin uzunluğu da ortada ama

-
CAN abi -20 ler karadenizi dövüyor şu an
-
Yağış işi çok değişkendir. Hele bi garantileyelim radar takipleri yaparız. Samsundan Artvine umarım herkesi memnun eder. Batı karadenizi zaten konuşmaya gerek yok onların yüzü her zaman güler