Bölge adına çok beğendim. Orta ve doğusu daha şanslı durdu bu güncellemede. Kıyılar sınırda falan değil baya baya kar alacak gibi.
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ateş edebilirsiniz ama boş kovanları toplayın bak sonra

-
-
-
Siciilya mafyası ile bağlantılarım var, ordan rus mafyasıyla bağlantı kurduk sistemi bize yollayacaklar Gfs mfs hikaye sistem bizde
O da güzel hikaye he kardeş .jpg

-
E o da senin görevin artık salih

-
HATIRLATMA
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
- Duygusal içerikli (beğendim-beğenmedim tarzı) mesajlar silinecektir.
- Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
- Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
- Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
- Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
-
ben yağmasın diyorum ben muhalifim

Ilıkçı diyoruz biz ona ama sen bilirsin yine de

-
Aleyküm selam hoş geldiniz. :elkaldıranadam:
-
- Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
- Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
- Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
- Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
-
Azor dik durursa eğer bizim için iyi olacak
-
Izlanda model paylaşımı yapıp karışıklığa yol açmayalım
-
ben sevemedm güncellemeyi
Sebebini açıklar mısın?
-
-
Bir çok güncel veriye senaryoya baktım . Genelinde Muğla Girit arasında oluşan bir siklon iç Anadoluya doğru giriş yapıyor . 6 Ocak 2015 veya 26 Aralık 2016 tarzı bir sistem olabilir . Sadece siklon rotası açısından. 995 MB lik alçak basınç merkezi olabilir
Tabiki etkisi ve soğukları önümüzdeki Sibirya destekli salınımla kıyaslanamaz bile ?