ECMWF kar haritası paylaşıldı.
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs’ye inanmayın, Gfs’siz kalmayın.
-
Bölge halkı buyrun

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İsmail, her zaman atılıyor kar haritası, Can abi müsait olduğunda atar. Bu konudan takip edebilirsiniz.
-
Ulaşabildiğim harita bu, Can abi gelince son durumu paylaşır.
Eline emeğine sağlık cmbrn41
Konuyu kapatıyorum. Bölge ve sohbet konularından devam edebiliriz.
-
Günaydın Salih.
-
Yorumlamaya yeni katılanlar oluyor o yüzden sürekli hatırlatmak lazım. Model yorumlarken yağışla alakalı yorumlarınızı o sırada yağış alan her yere göre yapacaksınız. Herkes sizin konumunuzu bilemez. Ki İstanbul'a çok iyi kar vermiş falan demek zaten yasak.
Yorumlayacaksanız nerenin yağış aldığını nerenin almadığını yorumlayın.
Beğendim beğenmedim tarzı yorumlar da nedenlerini belirtmedikçe zaten yasak.
-
3. Güncelleme oldu karadenizi aynı şekilde gömüyor

-
GFS gece güncellemesi başlıyor. Yüzümüzün güldüğü, istikrarın devam ettiği bir güncelleme olması dileğiyle.
UYARI
Mesajlarınız gereksiz yere silinmez. Neden sildiniz tarzında geri dönütler yazmayınız.
-
-
Karadeniz boydan boya metreyi geçebilecek potansiyelde