Hocam güncellemeye başladılar
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
yasarbahadirrr kendi fikirlerinizi belirterek bölge sorumlumuzu soru yağmuruna tutabilirsiniz “forum kuralları dahilinde” ki o sizler için sorumlu zaten

-
Sahutt kardeşim sanki 26-30 ocak sistemi yağış açısından değil de soğuk açısından sıkıntı çıkaracak gibi
Öncelikle bu düşünceye hangi veriler ışığında kapıldığınızı detaylandırsaydınız eğer bu şekilde bir sorun olmazdı.
Herhangi bir foruma üye olmanız en doğal hakkınız her foruma da istediğiniz soruyu sorabilirsiniz “ forum kuralları dahilinde”. Ancak başka bir yerde okuduğunuz tahminci veyahut başka bir bireyin 1 2 sözünü burada teyit etme çabanız yanlış bir davranış.
Bölge sorumlumuz gayet açık ve net şekilde 1 hafta sonraki bir sistem için şimdiden değerlendirme yapmış, sistemlerin son 48 saat kala bile değişebildiği bir ortamda risk alarak sizleri bilgisiz bırakmamış.
Lütfen sizlerden ricamdır ki başka forumlarda duyduğunuz/okuduğunuz bilgileri, değerlendirmeleri burada teyit etmeye çalışmayınız.
İyi forumlar dilerim
-
Bu arada ben de bugün havalarınsesi.com’un yeni üyesi oldum. Bu vesileyle herkese tüm yönetici, tahminci ve üyelere selamlarımı iletirim.
Hoş geldiniz.
-
Ünye taraflarında kütle girişi var o taraflarda oturanlar hazır olsun
-
Trabzona güçlü bir kütle gidiyor, oralı dostlar hazır olsun
-
Sanmıyorum vurmaz o kütle
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. DEK YAĞIŞINA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK ;
Fotoğraf az önce Ordu Boztepe'den çekildi. Yaklaşık 500 m yükseklikte.
Şehrin bir yarısı bembeyazken diğer yarısı güllük gülistanlık.Benim konumum itibariyle çok rahat 5 cm kar oldu. Çocuklar kar topu/kardan adam yaptı.
-
Havada görmeye razıyken çok güzel bir DEK aldık, yaklaşık 5 cm oldu Ordu merkezde çok şükür, darısı kar görmeyen birçok yere inşallah, şubat ayında asıl film

-
Şehir merkezini bilmem ama denize sıfır bir konumdayım, karadeniz sahil yolu dahil olmak üzere her yer bembeyaz şu an Orduda , gerçekten çok güçlü bir DEK denk geldi
-
Zonguldak Bartın kadar olmasa da Ordu da nasibini aldı seyirlikte olsa, lapa lapa olmasa da çok güzel kar yağışı izledik şükürler olsun

-
Geceden kalma yerlerde buzlanma olduğu için tutturuyor, yağmursuz direkt kar olarak başlaması da etkili
-
İlginç derecede beyazlatıyor

-
Keyfini çıkart bu sistemden bize düşen de bu ince taneler

-
Şehrin üstü nasıl kapandı birden, şaşkınlıkla izliyorum