Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
2 modelden biri patlayacak umarım inatçı gfs kazanır
-
Akşam gfs ve ecmwf güncellemelerini bi görelim ona göre az çok bi fikir sahibi oluruz artık, B.karadeniz gayet güzel şu an
-
Meteorolojiden az çok anlıyorsam balkan sistemi bence.
-
Tokat-merkez ne olur sizce hocam
Hocam tahminci değilim ben yanlış anlaşılma olmasın, gönlümden geçeni söyleyeyim; hepimizin az da olsa tatmin olduğu bir sistem olsun balkan sistemi çok çok abartıya girmemek lazım, Marmara ve B. Karadeniz girebilir ki Zonguldak, Bartım taraflarına metrelik gösteriyor harita
-
Orta ve Doğu Karadenizli dostlarım, sistem balkanlar üzerinden gelmekte bizler normalde bu sistemlerde çok fazla umutlanmamalıyız ama bu önümüzdeki sistemde soğukların biraz kırıntılı şekilde gelecek olması güzel en azından kışı hissedeceğiz ancak çok fazla umutlanmamak lazım ne koparırsak kâr olarak düşünün. Son olarak Giresun’un doğusu ile Trabzon ve Rize yüksek miktarlarda kar yağışı alabilir DEKler sayesinde ancak bu yağış işi için biraz beklemek lazım
-
Boztepe'nin arkası karardı yağış geliyor 1-2 saate
Yağmurumuz hayırlı olsun

-
17-18-19 ocakta batı karadeniz çok güzel yağışlar alıyor,
orta ve doğu karadenize soğuklar ulaşıyor ancak sanırım rüzgardan kaynaklı yağış problemi çıkıyor umuyorum ki değişir, değişirse eğer karadeniz rahat durmaz çok iyi yağışlar gösterebilir, şu anki görüntülere göre sanki giresun ve özellikle rize daha şanslı duruyor, Sahil şeridi seyirlik olabilir
-
Yağış konusunda muhtemelen ecmwf patlayacak, modelde gfsye yakın görüntü vermeye başladı
-
Akşam ki ve yarın sabah ki ecmwf çok önemli eğer ki gfs ve ecmwf birbirine benzemezse sisteme 2 2.5 gün kala biri çok fena patlayacak.
-
Gfs ve gefs 10 günlük yağış haritasında samsunun doğusundan itibaren sahillere komple çok iyi kar veriyor
-
Ecmwf karadeniz sistemi yapmış birazcık ancak yağış açısından üzücü çıkabilir
-
Yarın ki ecmwfyi de görelim bi bence ☃️
-
Pandora sende bu ecm yi yola getiremediysen daha da gelmez boztepe yolu gorunuyor sana telefirikle keyfini sür

Hocam sapma haritasını gördüm, az da olsa bi ihtimal değişme duruma var. Sürprizlere açığız, gfsnin göstermiş olduğunun yarısı olsa da razıyız

-
Gözün aydın hadi keyfini çıkart dostum, ara ara resimlersin ama unutma her zaman anı yaşa.