Girin bakın GFS şehir diyagramlarına ana çıktı ne kadar sıcaksa bir o kadarda soğuk senaryolar var, biraz bekleyelim bana göre vademiz hala uzun artık eskisi gibi ilk yarıda gördük geliyor diyemiyoruz sistemler için. Son 72 saatte bile değişebiliyor.
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs akşam sıcak çıktı olabilirmi bakan oldumu acaba
Çok çok sıcak bir çıktı değil, ikinci beklediğimiz sistem için ortalama üzeri sayılabilir
-
Tek bir güncelleme ile keşke böyle gelse diyoruz, tek bir güncelleme ile keşke böyle gelmese deriz.
Tek bir güncelleme ile ne uçacaz ne de yelkenleri suya indireceğiz.
Sabr sabr sabr, bekleyin görelim.İnse de inmese de elimizden gelebilecek bir şey yok zaten.
-
20 Şubat sonrası sıcak dalga gelebilir
Uzun vade ecmwf verisi gördünüz sanırım, bir şey sormak istiyorum dün geceki ya da bu sabahki verileri görünce neden gelip bir şeyler karamadınız da tek bir güncelleme ile sıcak dalga görünce gelip yazıyorsunuz sadece merak ediyorum.
+ olarak tek bir veri değil, birçok veriye bakıp kendi değerlendirmemi yazdım diyorsanız eğer lütfen bizimlede o diğer verilerinizi paylaşınız ayrıca da onun da konusu burası değil o da ayrı.
Lütfen merağımı gideriniz. -
Bu fırıldak geri kalan saatleri bir anda güncelledi, gif olarak paylaşıyorum geri kalan saatleri
348 - 384 h

-
Merhaba üyelerin altında bulunan acemi üye üye usta üye gibi rozetler neye göre ve nasıl alınıyor acaba. site içinde aradım bununla ilgili bir veri ama bulamadım.
The content cannot be displayed because it is no longer available. sanırım şu konu
-
Hocam çalışmalara baslamak lazım 2020 nin babası geliyor
korkmadan ürkmeden gelsin, bekleyeni çok
-
-
Efsane yaklaşıyor
Senin nicki güncellemen gerekebilir

-
Ben çok beğendim, ülke geneli vuracak olması da cabası bozmaması dileğiyle
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sıcak çıktı sanırım

-
-
-