Hocam gölköy dediğimiz yer yüksek, Ordunun birçok yüksek noktası güne karla uyandı zaten ![]()
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bize bir kıyak geç reis
Ordu sürprizleri sever iyi ya da kötü göreceğiz

-
Herkesi model paylaşım ve yorumlama sayfasına davet ediyorum

-
Dostum anın tadını çıkart, sürekli buraya yazmak için uğraşma, sokak lambalarını izleme saatleri geliyor.
-
Kar ile kafayı bozmuşsun dostum, hayatta farklı şeyler de var, sistem bu gelir geçer vurur ya da vurmaz kime neyin isyanını yapıyorsun. Nasipten öte yok, coğrafyan kötüyse değiştir madem iyi kar yağan yerlere yerleş sürekli sürekli bi isyan halindesin, her güncellemede kar haritası değişiyor diye sanki diğer yerlere de yağmasın o zaman banane kafası oluşur sende aman diyim
-
Ya aurora dostum ne yordun be allah aşkına bi dur otur izle keyfini çıkart
-
sahiller ne durumda sinop samsun ordu ..
Bundan iyisi Şam'da kayısı.. Çok net gömüldü
-
Fazla erken davrandık, soğuklar girmeyecek gibi geldi bana ama lafı ağzıma tıktı valla :-D
-
Karadeniz için biraz sıkıntılı oluyor sanki
-
Gfs birazdan orta ve dogu karadeniz kiyilarina show yapacak fakat sabah ecm yine 4 cm ile bozacak ??
Gfs yeter ki inadını sürdürsün

-
Karadeniz boydan boya alacak nasipse

-
Doğu karadeniz adına şunu söylemeliyim ki , bu şekilde gelirse sahil yolunu kapatabilir
-
Ordu ve çevresi özellikle yağış olarak iyi gözüküyordu 138h ye kadar, kar haritası da ona paralel şekilde gayet iyi çıkabilir
Karadenizi boydan boya çok iyi gömdü genel olarakTam da tahmin ettiğim gibi Ordu ve çevresi ile doğu karadeniz gömülü duruyor. Yağış olarak da çok iyi gözüküyor.
B.karadeniz de aynı şekilde gömülü duruyor.Gfs ilginç şekilde her geçen güncelleme de orta ve doğu karadenizi "sahiller dahil" olmak üzere gömüyor kar haritasında
-
Ordu ve çevresi özellikle yağış olarak iyi gözüküyordu 138h ye kadar, kar haritası da ona paralel şekilde gayet iyi çıkabilir
Karadenizi boydan boya çok iyi gömdü genel olarak -
Orta karadeniz adına nasıl bir guncelleme oldu
138h ye kadar inanılmaz gömdü, kar haritasında net olarak belli olur