Ne bir güncellemeyle kayak takımlarını meydana çıkaralım ne de bir güncelleme ile havlu atalım vade çok güncelleme sayısı daha çok izlemeye devam.
Bu Global Fırıldık Sistemciye inanmayalım ama onsuz da kalmayalım 
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNe bir güncellemeyle kayak takımlarını meydana çıkaralım ne de bir güncelleme ile havlu atalım vade çok güncelleme sayısı daha çok izlemeye devam.
Bu Global Fırıldık Sistemciye inanmayalım ama onsuz da kalmayalım 
Senaryoların çok bir önemi yok bence ona bakarsak öğlen çıkan çıktıda daha soğuk senaryolar vardı. Akşam sonra böyle yaptı
Katılıyorum, diyagramlar her güncellemede bambaşka oluyor önceden böyle değildi bu sene böyle çok fazla oldu, yine öyle olup bizlerin lehine sonuçlanmasını diliyorum elbette
Estağfurullah haddime değil ancak vade uzun, elbette takip edeceğiz umarım diğer senaryoları yanına çeker ikisi de
Maşallah maşallah 🧿🧿
Üzülerek erken kaçıyorum, Saadet eline emeğine sağlık şimdiden, yorumlayan takip eden herkese hayırlı geceler.
Gece gece güzel bir afrika atağı alalım da bi kendimize gelelim 
Gfs gece kimde ? Yarın hafta sonu hep birlikte kalabalık güzel yorumlamalı bir takip yapalım
Bi anlamsızlık var burada, azor böyle kalmayIp İngiltereye çıkıp bize indirmeliydi, birkaç güncelleme görmek lazım
20 sinden sonrasına odaklanmak daha gerçekçi sanki
İşte ben de ofun 10 dk gerisindeyim düşün ne kadar şanssız olduğumu 😂
Of tabelası sınır gibiydi benden söylemesi ![]()
Saadet de aynı ben gibi kar yağışını kendi bulunduğu konumdan görmek istiyor. Kara başka yere görmeye gitmek istemiyor.
Hangimiz balkonumuza, kapımızın önüne yağacak karı istemiyor ki. Bir
alıp camdan izlemek varken neden hazırlanıp giyinip yükseklere çıkmak isteyelim. Maalesef hep rakımlı yerlerimize vurdu senelerdir
Çok kafkas riskli duruyor, çok güzel denemeydi güncellemeler takip edilesi
AB çok doğumuzda biraz batılarsa ülkeyi çok güzel kapsar
Çok güzel çok güzel 🧿 düzenli olarak güncellemelerde göreceğiz gibi böyle şeyleri, birkaç güncelleme arayla diyagramları karşılaştırdığımızda da bi düşüş gözüküyor