Evet salih artık Türkiye’ye asla kar yağmayacak üzgünüz hepimiz.
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dostlar lütfen model sayfasında konumunuz, bölgeniz adına iyi/kötü/isyan tarzı mesajlar yazmayın. Model paylaşımı ve yorumlaması yapalım bilmeyen/anlayamayan arkadaşlarımız da takip ederek değerleri yorumlarınızı okur.
-
Gece paylaşımı için teşekkürler.
Puanını yolladım. :takla: Saadet -
Müsilaj
-
Icon gece biraz daha doğulu geliyor şuanda
Müsaitsen paylaşabilir misin Semih
-
Herkese merhaba, bölge sorumlumuza çok fazla sayıda cm hesabı, saat kaçta gibi sorular gelmeye başladı.
Sizlerden ricamız sorumlunuzun genel değerlendirmesini bekleyip daha sonrasında ‘kapının önüne yağacak miktarı’ sormayacak şekilde sorularınızı sormanız.
Ek olarak, bölgeyi doğu batı orta olarak bölüştürmeyin lütfen tek konu altında tüm bölgeyi konuşalım. Bölge bizim ülke bizim bir taraf eğlenir görseller paylaşır diğer taraf kıskanır daha sonra roller değişir.
Hepinize sizleri tatmin edecek bir kış diliyorum.
-
Yavaş yavaş düzeliyor arkadaşlar.
-
Zehirli oku atayım ozaman ben buraya :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Maşallah maşallah
-
Sakin olun dostlar Sami reyiz halledecektir.
-
Sadece bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Yurtiçi uçak seyahati için 3. Doz aşı şartı var mı ?
-
Tüm HS ailesine mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum. Tüm güzel dileklerin gerçekleştiği bol karlı senelere inşallah 🎉
-
Gece 3 ten itibaren kaydedilen yağış miktarı
Kaynak@alibakr53

100-150 Kg skalasındayım

-
Birçok yerde su baskını oldu. Konyaaltı sahilinde fırtına ve yağmur çok etkili oldu. Birçok okul tatil edildi ve hala çok şiddetli yağış ve fırtına var. İzlemesi çok güzel ancak dışarda olanlara kolaylıklar diliyorum. Fazlası gerçekten zarar.
-
Yarışmalar aktif katılmayı unutmayalım.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Konumum 250+ kg/m2 gözüküyor bakalım nelere şahit olacağız.