Hocamın öngördüğü miktarların aşağısına düşmez ![]()
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ünide tatil veren var mı
Üniler kendi karar veriyorlar, resmi sayfayı takip edersiniz sizlerde
-
Bölgemize hayırlı olsun artık bence, az çok belli oldu, Cerkes55 hocamız da beklentilerini söyledi üstlerde görebilirsiniz.
Artık resmi kurumların uyarılarını bol bol paylaşırız burada, valiliklerden de tatil haberlerini
kardeşlerimiz dostlarımız abilerimiz güzel günler bizimle tadını çıkartalım 

-
Batı Karadeniz noldu sana be

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Mümkün
Örnekleyebilir miyiz abi
-
Biraz şansa kalıyor artık onu da yaşayarak göreceğiz
-
Eren merak ediyorum wortexi şimdiden görebilmek mümkün mü yoksa alçağa göre mi görebilecez Eren
-
Akşam çıktısını paylaşabilirim isterseniz yoksa güncellemeden mi takip edelim ?
Teşekkürler ben gördüm zaten, güncellemeden takip edelim hep birlikte erken iş yapmayalım

-
Ecmwf ısrarını devam ettiriyor, gfs şu an yalnızlara uğruyor, tekrar ediyorum az çok belli oldu Kastamonu-Sinop ve tüm şehirlerimize güzel kar inşallah
-

Aynı şekilde ICON gibi de olacağını sanmıyorum, yine bir tık Sinop tarafından inecek diye düşünüyorum
-
UKMO kadar doğulu olmaz, bir tık Sinop tarafına kaydığın düşünün
-
GFS akşam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dediğim gibi ana çıktı sıcak çıktı olarak geldi. GFSnin 850 hPa sında da problem olduğunu düşünüyorum
-
Hocam sistem Karadeniz üzerinden girerse iç Anadolu için olumlu bir sonuç doğururmu
Ecmwf i bi görelim, öğlen çıktısında soğuklar daha güçlü ve geniş alana yayılıydı aynı şekilde devam ederse takip ederiz yine birkaç güncelleme daha görmek lazım sistemin çözülmesi için
-
GFS çıktısı sıcak çıktı, diyagramda da gözükecektir.
Sistemimiz Kastamonu Sinop arasından giriş yapar, tüm bölgemizin işine yarar, gerisini konuşmayın, düşünmeyin. Bölge sorumlumuz da yağışlara göre tahminlerini bizlerle paylaşır