İlk yarıda hakemler insiyatiflerini CSKA’dan yana kullandı. Fenerbahçe çok fazla ‘basit’ top kaybı yaptı oyundan düşme sebebi buydu bence. Bana göre Fenerbahçe’nin hala şansı var. Sıradaki maç İstanbul’da.
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Günün Maçı
20:00 CSKA Moskova- Fenerbahçe Beko
Seride CSKA 1-0 önde.
beIN SPORTS HABER kanalından ücretsiz izleyebilirsiniz.
-
Maç Sonucu
Anadolu Efes : 91 - 68 : Real Madrid
Seride durum 2-0 Anadolu Efes lehine. 1 galibiyet daha alırsa Final Four’a kalıyor Anadolu Efes.
Kupa yakışır bu takıma. ??
-
İlk yarı sonucu
Anadolu Efes : 44
Real Madrid : 32
-
Detaylar ve katılmak için ;
-
Galatasaray-Trabzonspor - 1
Aston Villa - Manchester City - 2
Eintracht Frankfurt-Augsburg - 1
Alaves - Villareal -2
Metz-PSG - 2
Bologna-Torino - 2
-
Sahutt farklı bir konu açıp bunu yapmak daha doğru olmaz mı ? Sonuçta o da bir yarışma olacak :).
-
87-88 puan şampiyonluk baremi olacak sanırım
-
Beşiktaş için şampi denilebilir mi ? Ne düşünüyorsunuz ?
-
!!
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
16 Mart 00:00 - 23:59
Orta ve Doğu Karadeniz’de kuvvetli fırtına beklentisi var. Dikkatli olunmalı
-
Tezimi de şöyle savunayım. Ab henüz yeni oluşurken çok iyi yağışlar verirken güçlendiği anda yağışı alıp götürüyor. 17 Şubat’ta da aynı şekilde oldu 12 Mart’ta da.
-
Sochi absi karadenizdeki yağışları mı emiyor ? Bize mi hiç mi yararı yok ? Bu ab yi araştırmak gerek sanırım. Özellikle trabzon hem yoroz yüzünden soğuğu hem de bu ab yüzünden yağışı alamıyor
Bu seneki sistemlerde can sıkıcı hal aldı normal olarak fazla dile gelmeye başladı. Dediğin gibi yağışı kısıyor.
Sanıyorum ki çok güçlü olduğu için yağışı sochi taraflarına götürüyor. O kadar güçlü olmasa yağışlar çok güzel olabilirdi. Bu benim tezim, araştırmak gerekir.
Dilerim bir böyle bir sorunla karşılaşmayız. Özellikle Trabzon bu sene fiyasko idi.
Tebrik ederim bu arada dikkatinden ötürü. Araştırma yaptığında bu sayede ortaya çıktı. ????
-
Ordu’da seyirlik güzel kar var. Örtü sınırı 70 80 m kadar.
-
Rize merkezde sıcaklık düşeceğine artıyor ?Niye böyle oldu ki
Verilere göre -6ların girdiği saatlerdeyiz. Ani düşmeler yaşanabilir.