Rizenin yüksek köylerinde birçok noktadan 7/24 canlı yayın yapılıyor, güzel kar yağışları var :olumlu:
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
GFS
SABAH GÜNCELLEMESİ
İKİNCİ YARI

-
GFS
SABAH GÜNCELLEMESİ
İLK YARI

-
Merhabalar kar haritalarını ve yağış haritalarını nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar dilerim
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu konu üzerinden takip edebilirsiniz, ücretli toplam yağış ve toplam kar haritalarını arkadaşlarımız paylaşıyorlar
-
-
Kıyı da yaşamanın en büyük zorluğu da kar görememek 😂
Hemen ardımızdaki tepelerin bembeyaz olmasını görmek bi de 😂
-
Evet sistem ülkemize giriş yaptı. Yalnız beklenenden çok hızlı bir hareket söz konusu. Sanki acelesi var, bir vur kaç sisteemi gibi. Tam soğukla yağış çakışacak derken yağış azalıyor doğuya doğru hızlıca çekiliyor ve ardından hava toparlanıyor.
Hocam sabah afrika yiyeceğimizi söylemiştiniz, 850 hpa da +28 dereceleri görür müyüz ? Denize girilir mi diye sormuştum gözden kaçmış sanırım
-
Son 20 dkdır maçı değil kar yağışını izledik resmen maşallah ne güzel yağdı 👏🏼👏🏼
-
Bu sabahki modeller ileriki günler için çok fazla bir umut vaat etmedi. 2-3 günlük bir soğuma yaşandıktan sonra hava toparlanıp ay sonu ve ay başına doğru kısmen bir Afrika yaşama ihtimalimiz artıyor.
Denize girilir mi hocam ne diyorsunuz ?
-
Şimdi düzgün gözükmeye başladı ilginç.. dün ki haritayı görüyordum da ondan bi sormak istedim
-

Sahutt yanlış olmuş sanırım ya da ben mi güncel göremiyorum bilemedim
-
atakum55 selamlar, son 3 gönderinize baktım, tamamen verilerden uzak, uydurmasyon, alakasız yorum/görüş belirtmişsiniz. Olumsuz bir hava yayıyor olmanızın amacını anlamış değilim açıkcası elinize ne geçecek çözemedim. Uzun süreli bir kurak dönem sonrası ülke geneline bir nebzede olsa ilaç olabilecek yağışlı geliyor buna sevinmek gerekirken tavrınız değişik geldi.
Ha mevzu balkon denizliğine kar tutmayacak olmasıysa yüksek rakımlara taşınırsanız eğer bunu çözmüş olursunuz..
Hayırlı günler dilerim
Bu sabahki modeller sistemi adeta kuşa çevirdi diyebiliri z. Sistem iyice doğulayınca sadece d.anadoluyu ve ve d.karadenizi etkileyeyip hızlıca ülkemiizi terkediyor.
atakum55 kesinlik katılıyorum size
resmen yaz geliyor olmaz olsun böyle modeller güncellemeler..