Zonguldakli67 abim sınırlı alan takibi için hangi modeli hangi siteyi kullanmamızı tavsiye edersin. :koşma:
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs çıktılarına göre Trabzon Rize Artvin tatminkâr kar örtüsü alır. 850hPa değerleri uygun ama Gfs ye ne kadar güvenirsiniz bilemem. Yarın ki güncellemeleri de takip etmek gerek sizler için.
-
Pandora Abi forumda gezerken sürekli allah sana sabır versin diyorum delirtiyorlar seni??
Henüz delirmedim sorun yok ?
-
Agalar rizeden neden bahsetmiyorsunuz hiç
Hocam seyirlik kalacak gibi duruyor maalesef. Umarım sürprizler olur. Güzel seyirlik kar olabilir.
Belirtmek isterim ki tahminci değilim. Sordunuz dilim döndüğünce anladığım kadarıyla yorumladım.
-
00:30 da başlayacak olan güncellemeyi hep birlikte takip edelim.
-
Samsun için P.tesi öğlen ve perşembe sabah erken saatlere kadar,
Ordu için P.tesi gece ve perşembe sabah saatlerine kadar,
Giresun için P.tesi gece yarısından Perşembe sabah saatlerine kadar
olmak üzere ciddi bir yağış gözüküyor.
Hepimize hayırlı olsun. Rabbim herkese gönlündeki versin. Dilerim tüm bölge tatmin edici kar alır.
-
En geç 6 gibi artık başlarsınız.
-
Demek ki bu cephe sabaha karşı geçecek. En basit telefon uygulamaları bile böyle diyor. Sabah erkenden kalkın ve keyfini sürün. Bu kadar isyankar olmayın.
-
Zonguldak için asıl beklenen kar yarın sabah erken saatlerden itibaren başlıyormuş. Zonguldaklı arkadaşlar fazla mı sabırsız ? Fazla mı isyancı ?
-
Samsun Ordu Giresun sistem yıldızı olabilir.
-
Dostlar tahminci değilim. Cm hesabı falan yapmak haddime olmaz zaten kimse yapmaz bunu. Kar haritalarına bakın az çok fikir sahibi olabilirsiniz. Sistem her geçen gün zayıfladı bence bir an önce başlaması dileğiyle. Sistem bölgemize hayırlı olsun artık.
-
Hocam yarın göreceğiz tekrar. Ecmwf in sabah güncellemesine göre güncelleniyor.
-
Ecmwf nin son güncellemesinde samsun batırdı galiba pek anlayamadım bilen biri samsun merkez hakkında bilgi verebilir mi
Batırma durumu yok. Kar haritalarında büyük bir değişiklik olmaz.
-
Ecmwf istikrarını korudu. Sabaha tekrar bakmak gerekir yinede. Gfs her ne kadar doğu karadeniz açısından iyi gelse de. Ecmwf kazanacak dye düşünüyorum. Tokat tarafları da ecmwf e göre iyi geldi. Hayırlı uğurlu olsun sistemimiz.
-
Gfs , Ecmwf arasından kararsızlık var hala. Gfs doğu karadenizi güldürürken ecmwf böyle bir görüntü vermedi.