Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fevzi Burak hocam uygun olduğunuz zaman genel bir değerlendirme yapalım. Takip eden arkadaşlarımızında kafaları biraz rahatlamış olur hem. 1 2 gün güncellemeleri bekleyelim sonrasında sizdeyiz
İl il tarzından güzel bi yazı yazarsınız. -
Fevzi Burak hocamız hem veri analiz uzmanı olup hem de bölge sorumlumuzdur. Müsait olduğu zaman değerlendirmelerini yapacaktır.
-
Bugün ve yarın ki gfs, ecmwf çıktılarına göre bölgeyi garantileyebiliriz dostlar
-
-
Çıkacak olan kar haritası muazzam olabilir bölge adına

-
Yağış işi çok değişkendir. Hele bi garantileyelim radar takipleri yaparız. Samsundan Artvine umarım herkesi memnun eder. Batı karadenizi zaten konuşmaya gerek yok onların yüzü her zaman güler

-
Bölge adına çok beğendim. Orta ve doğusu daha şanslı durdu bu güncellemede. Kıyılar sınırda falan değil baya baya kar alacak gibi.
-
Bir çok güncel veriye senaryoya baktım . Genelinde Muğla Girit arasında oluşan bir siklon iç Anadoluya doğru giriş yapıyor . 6 Ocak 2015 veya 26 Aralık 2016 tarzı bir sistem olabilir . Sadece siklon rotası açısından. 995 MB lik alçak basınç merkezi olabilir
Tabiki etkisi ve soğukları önümüzdeki Sibirya destekli salınımla kıyaslanamaz bile ?
-
Gfs’ye inanmayın, Gfs’siz kalmayın.
-
Bölge halkı buyrun

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yorumlamaya yeni katılanlar oluyor o yüzden sürekli hatırlatmak lazım. Model yorumlarken yağışla alakalı yorumlarınızı o sırada yağış alan her yere göre yapacaksınız. Herkes sizin konumunuzu bilemez. Ki İstanbul'a çok iyi kar vermiş falan demek zaten yasak.
Yorumlayacaksanız nerenin yağış aldığını nerenin almadığını yorumlayın.
Beğendim beğenmedim tarzı yorumlar da nedenlerini belirtmedikçe zaten yasak.
-
3. Güncelleme oldu karadenizi aynı şekilde gömüyor

-
Karadeniz boydan boya metreyi geçebilecek potansiyelde