Sanmıyorum vurmaz o kütle
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. DEK YAĞIŞINA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK ;
Fotoğraf az önce Ordu Boztepe'den çekildi. Yaklaşık 500 m yükseklikte.
Şehrin bir yarısı bembeyazken diğer yarısı güllük gülistanlık.Benim konumum itibariyle çok rahat 5 cm kar oldu. Çocuklar kar topu/kardan adam yaptı.
-
Havada görmeye razıyken çok güzel bir DEK aldık, yaklaşık 5 cm oldu Ordu merkezde çok şükür, darısı kar görmeyen birçok yere inşallah, şubat ayında asıl film

-
Şehir merkezini bilmem ama denize sıfır bir konumdayım, karadeniz sahil yolu dahil olmak üzere her yer bembeyaz şu an Orduda , gerçekten çok güçlü bir DEK denk geldi
-
Zonguldak Bartın kadar olmasa da Ordu da nasibini aldı seyirlikte olsa, lapa lapa olmasa da çok güzel kar yağışı izledik şükürler olsun

-
Geceden kalma yerlerde buzlanma olduğu için tutturuyor, yağmursuz direkt kar olarak başlaması da etkili
-
İlginç derecede beyazlatıyor

-
Keyfini çıkart bu sistemden bize düşen de bu ince taneler

-
Şehrin üstü nasıl kapandı birden, şaşkınlıkla izliyorum

-
-
Ben doydum çok net söylüyorum ben böyle kar görmedim 2012den beri şükürler olsun barajlar dolacak kara doyduk rahmet yağdı bildiğin yer yer merkez bile 1 metre olan yerler var
Sen doyduysan çok şükür hepimiz rahatladık emin olabilirsin
-
Sahil olarak demiştim hocam, radarı takip ediyorum ben de

-
Ordu şu ana kadar büyük tosladı ?
-
Hocam bizim sistemimiz değildi bu zaten, bizim kışımız Şubat ayı

-
Ordu ve doğusu için arkadaşlar aksiyon akşama doğru olacak henüz sistemimiz gelmedi, havada da olsa göreceğiz inşallah