Orduda seyirlikte olsa göremedik henüz ![]()
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yaklaşık 200 metreye kadar inen kar manzarasıyla günaydın
Gün içinde seyirlik kar alabiliriz gözün camda olsun

-
GFS ÖĞLE GÜNCELLEMESİ YAĞIŞ

-
B.Karadeniz için ne söylersin ? Yağmur devam ediyor
Sizler artık radarları takip edeceksiniz, soğuklarla kesişirse ki akşam saatlerine doğru kesişir o zaman yoğun şekilde alırsınız
-
850 hPa da rüzgarlar karayel ve yıldıza dönüyor bu durum DEKleri tetikleyebilir, yağışlarda artış olabilir doğu karadeniz için
-
Orta ve doğu karadenizli dostlar gfsnin şu güncellemesini görelim bozmazsa umudumuzu yitirmeyiz, sabah ki ecmwf ve gfs yi de inceleyip artık radar takibine başlarız bizler de. Artık bahtımıza ne düşerse diyelim

-
-
GFS'ye inanmak istiyorum..
-
-
-
2 modelden biri patlayacak umarım inatçı gfs kazanır
-
Akşam gfs ve ecmwf güncellemelerini bi görelim ona göre az çok bi fikir sahibi oluruz artık, B.karadeniz gayet güzel şu an
-
Meteorolojiden az çok anlıyorsam balkan sistemi bence.
-
Tokat-merkez ne olur sizce hocam
Hocam tahminci değilim ben yanlış anlaşılma olmasın, gönlümden geçeni söyleyeyim; hepimizin az da olsa tatmin olduğu bir sistem olsun balkan sistemi çok çok abartıya girmemek lazım, Marmara ve B. Karadeniz girebilir ki Zonguldak, Bartım taraflarına metrelik gösteriyor harita
-
Orta ve Doğu Karadenizli dostlarım, sistem balkanlar üzerinden gelmekte bizler normalde bu sistemlerde çok fazla umutlanmamalıyız ama bu önümüzdeki sistemde soğukların biraz kırıntılı şekilde gelecek olması güzel en azından kışı hissedeceğiz ancak çok fazla umutlanmamak lazım ne koparırsak kâr olarak düşünün. Son olarak Giresun’un doğusu ile Trabzon ve Rize yüksek miktarlarda kar yağışı alabilir DEKler sayesinde ancak bu yağış işi için biraz beklemek lazım