Boztepe'nin arkası karardı yağış geliyor 1-2 saate
Yağmurumuz hayırlı olsun ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBoztepe'nin arkası karardı yağış geliyor 1-2 saate
Yağmurumuz hayırlı olsun ![]()
17-18-19 ocakta batı karadeniz çok güzel yağışlar alıyor,
orta ve doğu karadenize soğuklar ulaşıyor ancak sanırım rüzgardan kaynaklı yağış problemi çıkıyor umuyorum ki değişir, değişirse eğer karadeniz rahat durmaz çok iyi yağışlar gösterebilir, şu anki görüntülere göre sanki giresun ve özellikle rize daha şanslı duruyor, Sahil şeridi seyirlik olabilir
Yağış konusunda muhtemelen ecmwf patlayacak, modelde gfsye yakın görüntü vermeye başladı
Akşam ki ve yarın sabah ki ecmwf çok önemli eğer ki gfs ve ecmwf birbirine benzemezse sisteme 2 2.5 gün kala biri çok fena patlayacak.
Gfs ve gefs 10 günlük yağış haritasında samsunun doğusundan itibaren sahillere komple çok iyi kar veriyor
Ecmwf karadeniz sistemi yapmış birazcık ancak yağış açısından üzücü çıkabilir
Yarın ki ecmwfyi de görelim bi bence ☃️
Pandora sende bu ecm yi yola getiremediysen daha da gelmez boztepe yolu gorunuyor sana telefirikle keyfini sür
Hocam sapma haritasını gördüm, az da olsa bi ihtimal değişme duruma var. Sürprizlere açığız, gfsnin göstermiş olduğunun yarısı olsa da razıyız ![]()
Gözün aydın hadi keyfini çıkart dostum, ara ara resimlersin ama unutma her zaman anı yaşa.
Hocam gölköy dediğimiz yer yüksek, Ordunun birçok yüksek noktası güne karla uyandı zaten ![]()
Bize bir kıyak geç reis
Ordu sürprizleri sever iyi ya da kötü göreceğiz ![]()
Herkesi model paylaşım ve yorumlama sayfasına davet ediyorum ![]()
Dostum anın tadını çıkart, sürekli buraya yazmak için uğraşma, sokak lambalarını izleme saatleri geliyor.
Kar ile kafayı bozmuşsun dostum, hayatta farklı şeyler de var, sistem bu gelir geçer vurur ya da vurmaz kime neyin isyanını yapıyorsun. Nasipten öte yok, coğrafyan kötüyse değiştir madem iyi kar yağan yerlere yerleş sürekli sürekli bi isyan halindesin, her güncellemede kar haritası değişiyor diye sanki diğer yerlere de yağmasın o zaman banane kafası oluşur sende aman diyim
Ya aurora dostum ne yordun be allah aşkına bi dur otur izle keyfini çıkart