İlk yarı kar haritası da atabilir misin Sinan abi
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aslında bir şey olmadı hemen hemen aynı güncellemeleri gösteriyor son birkaçtır
-
Sinan 850 paylaşabilir misin abim
-
Ben pek anlamam da ne kadar pozitifse o kadar kafkas mantığından yola çıkarsak, hafif pozitiflik karadenizi işaret eder gibi. Nötre yakın olsun tüm ülkemize gelsin hayırlısıyla
-
🏀 Türkiye Kupası 4lü finalleri Şanlıurfa’da oynanacak.
Günün programı ; Yarı Finaller
18:00 Mersin Spor - Beşiktaş20:30 Fenerbahçe - Galatasaray
Her iki maçta Trt Spor Yıldız ekranlarında olacak.
Bence iki maçta kaçmaz seyir zevki bol olsun -
Mgm garantici davranıyor tebrik ederim kimseyi beklentiye sokmamak doğru hareket
-
Abim onlara bişey dediğim yok zaten onlar her halükarda alıyorlar güzel kar ama biz alamıyoruz işte sorun orda abim yoksa bende isterdim onlarda alsın 1 metre bizde alalım 1metre yani
Değerli dostum hiç halükarda alıyoruz bizler inan bana
-
Orta veya doğu karadenizden girse bile dönerek marmaraya kadar etkiliyor yani aslında şu an görece daha çok ya da daha az kar yağışı olacağı için ya sevinç ya hüzün var
-
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
-
Ömer emeğine sağlık bu saate kadar devam ettin. Beni mutlu uyutacan bu gece eyvAllah
Hayırlı geceler hayırlı kandiller
-
Emeğine sağlık gece gece uğraştırdık
Arşivlikler kaybolmasınlar -
Ordu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Benden 1 hafta haber alınamaz duruma getirdin 😂😂
-
Samsun kara gömüldü ne 2015 ne de 2017
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Senden ricam tüm kıyı illerimiz için paylaşabilir misin? Böyle çıktıyı çok göremeyiz arşivde bulunsunlar
-
İstikrar yakaladık mı tamamdır
-
Ya doğularsa ?
Kaçmasın sonra kafkasa ?
Allah bol versin kardeş ne diyelim.
Allah hepimize versin şu mübarek gecede dualarla çağıracam hayırlısıyla inşallah kazasız belasız tüm ülkeye gelsin