City - Madrid maçı her zamanki gibi ne güzel maç oldu, rövanşı merakla bekliyorum
Bunu yazdığımda 2-1 city önde idi ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCity - Madrid maçı her zamanki gibi ne güzel maç oldu, rövanşı merakla bekliyorum
Bunu yazdığımda 2-1 city önde idi ![]()
City - Madrid maçı her zamanki gibi ne güzel maç oldu, rövanşı merakla bekliyorum
Bu nasıl bir imtihandır Allahım. Sadece altı saatte %77 olan kar ihtimali %19'a nasıl gerileyebiliyor.
Günde kaç defa güncelleniyor ?
Sürekli ağzımıza bal çalmasını beklemeyelim bence
Çekmeköy şakır şakır yağmur var
Şansına küs, günlük güneşlik isterdin eminim
Foto video isteriz, uzaktaki bizler görmek isteriz
Çift haneli saatlere kadar bekleyelim bakalım gelirse buradayız, gelmezse onun geldiği yere kadar biz gideriz. Kapımızın önüne yağsın inşallah
Senaryolar gayet güzel, biraz daha beklemek gerek bölge özelinde değil ülke geneli için diyorum bunu, inşallah yüz güldürecek görüntüler göreceğiz
İstanbul'un Kuzeybatısı, Tekirdağ'ın Kuzeydoğusu ile Kırklareli'nin Doğusunda Kar Yağışı Bekleniyor!
Kar Yağışı
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren İstanbul’un kuzeybatısı, Tekirdağ’ın kuzeydoğusu ile Kırklareli'nin doğusunda yerel olarak kuvvetli (5-10 cm, yükseklerinde 15 cm) kar yağışı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
11.02.2025 18.00-12.02.2025 18.00
Gfs akşam sıcak çıktı olabilirmi bakan oldumu acaba
Çok çok sıcak bir çıktı değil, ikinci beklediğimiz sistem için ortalama üzeri sayılabilir
20 Şubat sonrası sıcak dalga gelebilir
Uzun vade ecmwf verisi gördünüz sanırım, bir şey sormak istiyorum dün geceki ya da bu sabahki verileri görünce neden gelip bir şeyler karamadınız da tek bir güncelleme ile sıcak dalga görünce gelip yazıyorsunuz sadece merak ediyorum.
+ olarak tek bir veri değil, birçok veriye bakıp kendi değerlendirmemi yazdım diyorsanız eğer lütfen bizimlede o diğer verilerinizi paylaşınız ayrıca da onun da konusu burası değil o da ayrı.
Lütfen merağımı gideriniz.
Merhaba üyelerin altında bulunan acemi üye üye usta üye gibi rozetler neye göre ve nasıl alınıyor acaba. site içinde aradım bununla ilgili bir veri ama bulamadım.
sanırım şu konu
Hocam çalışmalara baslamak lazım 2020 nin babası geliyor
korkmadan ürkmeden gelsin, bekleyeni çok
Efsane yaklaşıyor
Senin nicki güncellemen gerekebilir ![]()
Ben çok beğendim, ülke geneli vuracak olması da cabası bozmaması dileğiyle
2-3 gün daha beklemek lazım, heveslenmeyelim diyoruz da elde değil
çok kötü güncellemeler de görebiliriz hazır olmak lazım bunlara da sistem kuş bile olabilir sabırla izlemeye devam