Batı Karadeniz için bence bundan iyisi zor olurdu, Orta ve Doğu Karadeniz için de gayet iyi artık o beklenen saf kar görülebilir doyasıya, bozmadan güçlenerek gelsin inşallah
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Senaryoların çok bir önemi yok bence ona bakarsak öğlen çıkan çıktıda daha soğuk senaryolar vardı. Akşam sonra böyle yaptı
Katılıyorum, diyagramlar her güncellemede bambaşka oluyor önceden böyle değildi bu sene böyle çok fazla oldu, yine öyle olup bizlerin lehine sonuçlanmasını diliyorum elbette
-
Estağfurullah haddime değil ancak vade uzun, elbette takip edeceğiz umarım diğer senaryoları yanına çeker ikisi de
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hem ana çıktı hem kontrol en soğuk senaryo, sevindik ama bu da bi gerçek -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
3 güncelleme arasındaki fark. son 2 güncellemede soğuk senaryo ana çıktı oldu, dilerim ana çıktı olması bi işe yarar da diğer senaryoları yanına çeker -
İşte ben de ofun 10 dk gerisindeyim düşün ne kadar şanssız olduğumu 😂
Of tabelası sınır gibiydi benden söylemesi

Saadet de aynı ben gibi kar yağışını kendi bulunduğu konumdan görmek istiyor. Kara başka yere görmeye gitmek istemiyor.
Hangimiz balkonumuza, kapımızın önüne yağacak karı istemiyor ki. Bir
alıp camdan izlemek varken neden hazırlanıp giyinip yükseklere çıkmak isteyelim. Maalesef hep rakımlı yerlerimize vurdu senelerdir -
Burak hocanın bahsettiği gibi 20si ve sonrası kıyılar için güzel şeyler gösterebilir, henüz vade çok değişim çok olur
-
Tüm fotoğraf ve videolar için teşekkürler arkadaşlar, kar bölgemize çok yakışıyor hele ki kıyılarımız da örtüye kavuşursa..
Samsundan doğuya gittikçe kar durumu çok çok azaldı samsundan doğusu hele ki batı karadenizi bence gayet güzel anlar yaşadı bu sene içinde tekrar yaşarız inşallah.
Saadet dün sabah erken saatlerde kalktım orduda arabaların üzerinde örtü, yağış olarakta güzel yağış vardı, Of’ta bir işim olduğundan dolayı yolculuk boyunca Giresun taraflarında belli bölgelerde yollarda birikinti belli bölgelerde yağış olarak güzel kar yağışı vardı, sabah trafiğiyle birlikte Trabzona denk geldim hava gayet güzeldi zorlasak güneşi görecektik, Of’a geçtiğimde ise Tünelden çıkar çıkmaz başka bir hava vardı, lapa lapa kar yağışı vardı şaşırtıcı idi gerçekten gün içinde de kky devam etti orada daha sonra foruma doğru geçince Trabzonda gerçekten güneşi gördük, sonrasında orduya doğru gittikçe ara ara kar yağışları gördük. Galiba Trabzon biraz şanssız 😅 -
Bol foto/video isteriz, hasret kaldık güncel kar fotoğraflara
-
-
Ecmwf 240h ve sonrası için balyozu indiriyor, Şubat ayı karadenize/sahillere yarar izleyelim bakalım

-
Verisi cemreler düşüyor demek olur. 😂
Kaynağından az çok eminim de merak ettim yine de

-
Bu kış sahilin kar görme şansı yok. Şubat 15'ten sonra zaten hava toparlanıyor. Sıcaklık kademe kademe artışa geçiyor. Kış keşke uzasa da mart nisanı da kış olarak yaşasak. Böyle bir ihtimal şu anlık yok.
Veri paylaşır mısınız ? Merak ettim yorumunuzu hangi verilere göre yaptınız.
-
-8 samsuna kadar girdi, doğusunun şansı az.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-8 samsuna kadar girdi, doğusunun şansı az.