soçi alçağı bunları üzüyor ![]()
Pandora tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
City - Madrid maçı her zamanki gibi ne güzel maç oldu, rövanşı merakla bekliyorum
Bunu yazdığımda 2-1 city önde idi

-
City - Madrid maçı her zamanki gibi ne güzel maç oldu, rövanşı merakla bekliyorum
-
Bu nasıl bir imtihandır Allahım. Sadece altı saatte %77 olan kar ihtimali %19'a nasıl gerileyebiliyor.
Günde kaç defa güncelleniyor ?
Sürekli ağzımıza bal çalmasını beklemeyelim bence -
Çekmeköy şakır şakır yağmur var
Şansına küs, günlük güneşlik isterdin eminim
-
Foto video isteriz, uzaktaki bizler görmek isteriz
-
Dostlar farklı arkadaşlarımız da el atsın şu paylaşım işine hep aynı isimlerle dönüyoruz, biraz yakın durun uzak tutmayın kendinizi

-
Çift haneli saatlere kadar bekleyelim bakalım gelirse buradayız, gelmezse onun geldiği yere kadar biz gideriz. Kapımızın önüne yağsın inşallah
-
sorun 48 saat itibariyle baş gösteriyor. Arkadaşlar önemli olan nokta bu alacağın bir an önce yok olmasi sistemi hem oteletiyor hemde soğukların kırılmasına sebep veriyor
O ve orada oluşan alçaklar zaten aşağıya akmasına engel hocam
-
-
Senaryolar gayet güzel, biraz daha beklemek gerek bölge özelinde değil ülke geneli için diyorum bunu, inşallah yüz güldürecek görüntüler göreceğiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-

bu da güncelleme sonuydu, sabahtan iyi, isteğimizden kötü bir güncelleme oldu. Daha da güçlensin inşallah
-
-